Minden vagina máshogyan néz ki – Melyik típusba tartozol? (+18)

A vagina kinézete éppen olyan, mint az ujjlenyomat, mert mindenkinél más-és más.

Ez jó, hiszen ettől változatos a dolog!

Ezen kívül sok nőt foglalkoztat, hogyan néz ki vaginája, és bár csak kevesen szánják rá magukat plasztikai műtétre, sokak küzdenek miatta önértékelési problémákkal.

És ha ez nem lenne elég, akkor a szőrtelenítés és fazon trend is megváltozott, miszerint egyre több nő borotválja le teljesen nemi szőrzetét, és így a vagina teljesen láthatóvá válik.

És bizony nem minden nő érzi úgy, hogy a teljes csupaszság előnyös számára.

Lógó szeméremajak, megduzzadt szeméremajak, aszimmetrikus szeméremajak, lecsupaszítva látványos lehet a kép.

A nők követik-követnék a trendet, de gátlásokkal, hiszen nincsen minta elöttük, milyen vagina formák léteznek, és ehhez viszonyítva a sajátjuk hova sorolható.

Érdemes megszabadulnunk minden gátlástól, mert egyetlen vagina sem tökéletes, ha eddig úgy gondoltuk volna. És nincsen deformált vagina sem!

Amennyiben ezt a gátlást félre tudjuk tenni, úgy kiderül, hogy a vaginák változatosak.

A sokszínűség nyer!

Milyen vagina típusok léteznek?

Az én vaginám normálisnak számít vagy különleges?

 

Ms. Pufi

A külső szeméremajakenyhén duzzadt, és ez egyben védőgátat is képez a hüvely számára. Éppen ezért rendkívül sok sajátossággal bír a Ms. Pufi típusú vagina. Ez a vagina típus genetikaira örökölhető, de megduzzadhat akkor is, ha túlsúllyal rendelkezünk.

 

Ms. Barbie

A legtöbb nő talán erről a vagina felépítésről álmodik, majdnem olyan, mint a tökéletes „szeméremtest”. De eláruljuk, hogy ez a típus nagyon ritka. Miért néz így ki? Mert a külső szeméremajak szinte teljesen egybeforrt a belső szeméremajakkal, ettől néz ki ilyen harmonikusan.

 

Ms. Függöny

A Ms. Függöny formánál a belső szeméremajak nagyobb, mint a külső, jobban mondva kilóg. Ennek az oka az úgynevezett hypertrophia, megnagyobbodás a kisajkaknak és a csiklón található felesleges bőrnek. Ez az a típus, ami sok nőt gátlásossá tesz, és, ha megtehetik, akkor plasztikai műtétére is hajlandóak rászánni magukat. Pedig erre semmi szükség, mert ez a típus nem számít deformitásnak.

 

Ms. Tulipán

A Ms. Tulipán szeméremtest nem véletlenül kapta ezt az elnevezést. Éppen úgy néz ki, mint maga a tulipán. Ellentétben a Ms. Függöny típustól, a belső szeméremajkak rövidebbek a külsőél, és szövettel is teltek, amitől kinyílnak. Ez a típus is normálisnak számít.

 

A vagina típusok változhatnak

A hüvely, a kisajkak és külső szeméremtest alakja évek során változhatnak, de a legnagyobb változás pubertás korban megy végbe. Drasztikus változást hozhat a hormonváltozás, terhesség és a természetes öregedési folyamat.

 

Virágzik az intim sebészet

Bár kevés nő osztja meg, ha rá is szánta magát ezen a területen plasztikai beavatkozásra, mégis érdemes tudni, ha gátlásaink lennének. A személyes gátlások nagy mértékben befolyásolhatják párkapcsolatot. Mennyire veszélyesek az szépészeti, intim beavatkozások? Amennyiben minden körülmény adott, hogy a műtétet gyakorlott szakorvos végezze higiénikus körülmények között, úgy nagyon kis mértékben veszélyes. Sok esetben a műtétet helyi érzéstelenítésben végzik, ambulánsan. A műtétből pedig napokon belül fel hete épülni, alkattól és a műtéti beavatkozás mértékétől függően. 

Címkék: vagina vulva deformitás plasztika típus gátlás önbecsülés viszonyítás
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: