Mi veri ki nálad a biztosítékot? - Mennyire vagy bosszankodó típus? - Idegesség küszöb Tipológia

Egy dolog biztosan van, ami nálad is kiveri a biztosítékot.

Kérdés az, ez mikor következik be.

Te mennyire vagy türelmes alkat?

És mi az, ami a sírba tud kergetni, kiborulsz tőle?

Csillagjegyünk árulkodik személyiségünkről.

Így aztán a türelem faktor is nagyban függ tőle, melyik hónapban és melyik napon születtünk.

Vannak dolgok, mely kiborítóak egyeseknek, míg mások ügyet sem vetnek rá.

Nálad melyik az a dolog, ami képes kiborítani, felidegesíteni?

Vízöntő

A vízöntő bármilyen témában síkra száll, ha arról van szó. Különösen az bosszantja fel, ha valaki olyan akar okos lenni valamiben, amiről fogalma sincsen.

Tehát az okoskodás borítja ki leginkább.

Halak

Kritika? Na, nem!

A Halak nagyon rosszul viseli a kritikát, és akár napokig is képes rágódni rajta.

 

Kos

A Kos mindig mindent szeretne gyorsan elintézni. Ezért ők maguk hajtják bele a körülöttük lévőket a gyors tempóba, amit sokszor azok nem tudnak követni. Nem azért, mert ostobák, hanem azért, mert egyszerűen túl gyors. Nos ez a „lassúság” az, ami a Kost igazán ki tudja borítani.

Bika

A Bika jegy szülöttét semmi más nem tudja úgy kihozni a sodrából, mint amikor alkalmazkodnia kell. Szereti a spontán terveket, és ebben senki és semmi nem akadályozhatja meg, hogy véghez is vigye. Jaj annak, aki ezt megpróbálja.

Ikrek

Az Ikrek egy igazi szabad személyiség, Kötöttségek, kötelezettségek nélkül. Nem lehet láncra verni, mert abba belehal. Így az rettentő módon ki tudja borítani, ha valaki túlságosan ragaszkodik hozzá, meg akarja mondani neki, mit és hogyan csináljon. Ez különösen párkapcsolataiban kerül felszínre.

Rák

A Rák kifejezetten utálja az érintést és azt, ha valaki közelebb merészkedik a kelleténél, és a privát szférájába vagy aurájába lép.

Aki ezt a határt átlépi, számíthat a Rák dühére.

Oroszlán

Mivel az Oroszlán jegy szülötte nagyon büszke típus, így kifejezetten rosszul érinti, felmérgesíti, ha valamit nem tud azonnal megoldani, ráadásul egyedül.

Ez ki tudja hozni a sodrából.

Szűz

A Szűz nagyon precíz jegy, ezért, ha valami nem tökéletes, akkor az maga a tragédia számára. Legyen szó munkáról, meglepetésről, tervezett kirándulásról, utazásról. Ha ott valami nem klappol 100%-ban, akkor kiborul.

Mérleg

A Mérlegek képesek szinte mindent pozitívan és rózsaszín ködben látni. Kifejezetten taszítja őket és akár fel is idegesíti, ha valaki túlságosan negatív beállítottságú. Önmagában azzal még a mérleg nem foglalkozna, és ki sem borítaná, de az igen, hogy ő megpróbálja a pozitív oldalát megmutatni a dolognak, az illető pedig csak azért is ellenáll. Ez meg tuja őrjíteni.

Skorpió

„Ezt mindig így csináltuk!” Ez az a mondat, ami a Skorpiót kiborítja!

Ki nem állhatja, ha valaki nem újító típus, nem szereti kipróbálni az újdonságokat.

Nyilas

Makacsul képes ragaszkodni véleményéhez, és, ha közben kiderül, hogy nincsen igaza, na akkor legyen ember a talpán, aki ezt állja. Ez semmi rosszat nem jelent, csak annyit, hogy a Nyilas ilyen típus. Nagyon nehezen ismeri be és el, ha nincsen igaza. Mivel álmodozó típus, és el is indul a célja felé, ha ezen az úton valaki útját állja, akkor szembenézhet a Nyilas dühével. De úgy azzal az igazi dühvel, amit ez kivált belőle.

Bak

Ki nem állhatja a Bak a függőségi viszonyt. És ki nem állhatja, ha valaki „béna”, és ez van, hogy vele fordul elő. Elbénáz valamit, és olyankor magára képes a legjobban dühös lenni.

Címkék: idegesség faktor bosszankodás tipológia ideges ember típus jellemzők csillagjegy szabadság
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: