Mi van a müzli szeletekben és fogyasztó italporokban? - Ezekre figyelj!

Napjaink trendje a rohanó, mozgalmas életmód, azonban sokaknak álma egy kiegyensúlyozott, egészséges életvitel, és élvezni az élet édes oldalát is bűntudat nélkül. 

Táplálkozás, testmozgás és lelkiismeret furdalás nélkül fogyasztani valami édességet, mind részei egy még egészségesebb és tisztább életstílusnak. 

Mi hisszük, hogy egészségesebb életvitellel jobban nézünk ki, és nagyszerűbben érezzük magunkat. 

Wellness-szeletek, a tökéletes megoldás, mely segít fenntartani az egészséges egyensúlyt, és egyúttal ízletes, csábító és élvezetes snack is. 

Magas a tápértéke, és tele van a szervezet egyensúlyát biztosító létfontosságú tápanyagokkal.

A Wellness szeletekben található bogyós gyümölcsök eredeti ízt kölcsönöznek: az áfonya, a gránátalma és az acai-bogyó, mind ízletes csemegék lennének önmagukban is. 

Szeretjük a csokoládés müzli szeleteket?

Csak kevesen figyelnek oda, de ezek az igazi kalória bombák!

Azért nem olyan rossz!

A  müzli szelet csokoládédarabokkal igazi kakaóbabból készül. Mindkettő rendkívül ízletes, 100%-ban természetes valamint mentes minden mesterséges összetevőtől. 

A Wellness szeleteknek általában alacsony a glikémiás indexe, így  fokozza az energiaszintünket  és növeli a koncentrációs képességet is.

Praktikus csomagolásának köszönhetően a Wellness szeleteket fogyaszthatod sportolás előtt, közben vagy után, hogy fokozd a  fizikai teljesítményed, segítsd az  izomtömeg növelését, és regenerálódást.

Kirándulásra is magunkkal vihetjük, így biztosítva  számunkra, “aranytartalékként” a táskánkban, vagy zsebünkben  lapulva az  összes szükséges tápanyagot. 

 De fogyaszthatjuk akár két étkezés közt is, mint egészséges nassolni valót.

Az egyedülálló összetevőknek köszönhetően az eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporból készült shake fogyasztása egyszerre két cél elérését is szolgálja.

Italporok - Shake-ek

Súlyvesztés

A legtöbb vásárló azért fogyasztja rendszeresen az eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporból készült shake-et, mert súlycsökkenést szeretne elérni, és azért folytatja a fogyasztását, mert meg is szeretné tartani az elért súlyt.

Az eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporból készült shake:

–    optimális tápanyag-összetevőket és minimális mennyiségű kalóriát tartalmaz

–    alacsony glikémiás indexű nassolnivaló, amely segít stabilizálni a vércukor- és az inzulinszintet

–    kiegyensúlyozza a vércukorszintet, ezzel csökkentve az édesség utáni vágyat és az éhségérzetet

Jó közérzet

Az ízesített italporból készült shake étkezések között történő fogyasztása hozzájárul ahhoz, hogy fizikailag és mentálisan is jól érezzük magunkat a nap folyamán, és energikusak legyünk.

– Energiaszintünk és erőnlétünk lehetővé teszi azt, hogy akár rögtön munka után testedzést végezzünk.

– Megszűnik az édesség utáni sóvárgásunk.

Az ital emellett a vércukorszint egyensúlyát is biztosítja, így nem tör majd rád hirtelen az éhség, izomtömeged azonban a csökkentett kalóriamennyiség ellenére is növekszik majd. 

A többféle ízben is kapható italt naponta két-három alkalommal célszerű fogyasztani, a hozzáadott folyadék mennyiségétől függően hígabban vagy akár krémesen is kortyolgathatod.

A diétázók azonban többnyire egyetértenek abban, hogy a por hatása tornával látványosan növelhető, illetve az italt az esti órákban, tehát vacsora helyett a legideálisabb fogyasztani.

Era Beauty Store

Címkék: undefined
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: