Mi tetszik a nőknek egy férfiban?

Szexinek találod a hatalmas izmokat?

Vagy inkább az hoz lázba, ami a fejében van?

Mi nők sokan és sokfélék vagyunk, de nagyon hasonló vágyakkal. Kamaszkorunk óta álmodozva várjuk az igazit. Korosztálya is válogatja, éppen hogyan állunk ezekhez a dolgokhoz. Egy tini és egy felnőtt nő is mást lát vonzónak egy fiúban/férfiban. Sokunknak vannak előre gyártott sablonjai a férfiakkal szemben támasztott elvárásainkkal kapcsolatosan (pl: egy édesen dörmögő mézes maci - hatalmas, barna szemekkel, egy igazi Terminátor, egy jóképű bizniszmen, természetesen talpig Armaniban, vagy a gimi bálkirálya, aki egyben a helyi éjszakai élet császára és gengszter rapper… stb.), amik a tapasztalatok alapján tényleg csak arra jók, hogy magunkat nyugtassuk velük: mi bezzeg tudjuk, mi kell nekünk! És a legtöbbször épp az ellenkező tulajdonságokkal bíró egyedbe botlunk, és jómagunk csodálkozunk a legjobban, hogy szinte semmiben nem felel meg az elképzeléseinknek, mégis odáig, meg vissza vagyunk, ha csak egy pillantásra méltat azokkal a „nekünk egyáltalán nem esetünk” gyönyörű szemeivel.

Hogy is van ez?

Sokszor a legapróbb, legsemmitmondóbbnak tűnő dolgok is felkelthetik az érdeklődésünket – bizony-bizony, akár egy farmerból kihúzódó ing alól elővillanó néhány centis bőrfelület látványa is beindíthat bennünket, és korántsem biztos, hogy az átlagon felüli intim mérete miatt, vagy attól látunk valakit igazi pasinak, mert szinte lépni nem tud a combizmaitól.

Mit keresünk valójában?

Talán valami olyasmit, ami miatt felnézhetünk egy férfira. (És ugye, ez nem feltétlenül a magasságot jelenti.) Akire támaszkodhatunk. Aki tud válaszolni a kérdéseinkre. Aki természetesen okosabb, mint mi. Igazi gentlemanként ránk segíti a kabátot a ruhatárban, előreenged a megfelelő helyeken, királynőként bánik velünk, levadássza a pókot a sarokból – és persze nem öli meg, hanem barátságosan kitessékeli, kedvesen megsimogatja az arcunkat, és a kellő időben – nem túlságosan illendően – hirtelen erőteljesen belemarkol a hátsónkba, és úgy felken a falra, ahogy Al Pacino a partnereit néhány igazán vadító szex-jelenetben.

Igazi pasit szeretnénk.

Persze, nem felétlenül várjuk el, hogy érzéketlen kősziklaként élje a mindennapjait, aki soha, egyetlen pillanatra sem gyengülhet el. Sőt, olykor-olykor akár még némi éretlen attitűd is belefér.

(Ezzel azért nem árt óvatosan bánni, kedves férfiak, mert a gyerekes viselkedés néha ideig-óráig ugyan aranyos lehet – bennünk, nőkben azért ott van mélyen a védelmező ősi ösztön -, de ha túlságosan sokat kapunk a durciból, hisztiből, kisfiús megnyilvánulásokból, előbb-utóbb belelátjuk a homokozó lapátot kiszemeltünk kezébe. És onnantól kezdve már nem biztos, hogy igazi férfiként tudunk tekinteni rá.)

Imádjuk a jó fellépésű, magabiztos – ám nem arrogáns, dumás pasikat.

De mint általában az élet minden területén, ha emberekkel akad dolgunk, jobban járunk, ha velük kapcsolatban kicsit óvatosak vagyunk, és nem a fülünknek, hanem a szemünknek hiszünk. Mert mondani bármit lehet. Az nem kerül semmibe. Ahogy az angol mondja: „Talk is cheap”. Ez fokozottan érvényes a pasizási régióra.

Mármint a hangja lehet varázsos és bizsergető – mmm… -, de azért első körben ne dőljünk be mindennek, amit azon a szexi baritonján a fülünkbe duruzsol a taxira várva a diszkó, vagy a mozi ruhatára előtt. Ha értékes kapcsolatra vágyunk, ebben az eszeveszettül száguldó világban – mielőtt esetleg fejjel rohannánk a falnak - azért szánjunk egy kis időt arra, hogy bekukucskáljunk a jól hangzó szavak mögé is. Könnyen lehet, hogy a cselekedetek terén épp az ellenkezőjét fogjuk tapasztalni, mint amit hallunk.

Most akkor tényleg, hogy is van ez? Milyen pasi kell nekünk?

Egyetlen férfi sem fér bele egy előre elkészített skatulyába. Valamije mindig kilóg majd. Szóval, felesleges előre dobozolnunk. A lényeg, hogy jókor legyen jó helyen. Legyen benne valami, amivel levesz bennünket a lábunkról, úgy nyúljon dolgokhoz és hozzánk, ahogy más nem.

És akkor nyert ügye van!

Natalie Riven-Roux & Daniel P. Campbell

Szexofon

Címkék: férfi szépség erotikus kisugárzás párkapcsolat párkeresés női lélek tetszik
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: