Mennyire vagyok jó az ágyban? - Talán olyat is tudsz az ágyban, amire eddig nem is gondoltál, ezért nem is próbáltad!

Visszafogottak vagyunk az ágyban?

Vagy nem annyira?

Esetleg nem merünk kipróbálni helyzeteket?

Félősek, szégyellősek vagyunk?

Pedig lehet, hogy sokkal többet „tudunk”, mint azt gondolnánk, hiszen, ami személyiségünkhöz passzol, abban mindig jók vagyunk!

Csak azt kell tudnunk, mire vagyunk képesek, és ehhez szükséges egy kis önismeret is.

A téma önmagában megosztó, mint, ahogyan a „mennyire vagyok jó az ágyban” megfogalmazás is, ám a mai világban a szlengnek és szabad fogalmazásnak köszönhetően egyszerűen elég nehéz máshogyan fogalmazni.

Aki prűd, és csak azért is ellentmond minden újdonságnak, ne is olvassa tovább a cikket, mert úgy sem tudunk újat mondani.

Aki viszont kíváncsi rá, milyen sokoldalú lehet lepedő akrobatika terén, és érdeklik az újdonságok, érdemes önismeretet tanulnia.

Legyünk nyitottak az új dolgokra.

Az asztrológia csodálatos tudomány, és ma már ágazati között olyan területek is megtalálhatóak, melyekben ötvöződik az asztrológia és pszichológia.

Ebből lesz a TIPOLÓGIA.

Nagyon leegyszerűsítve a folyamatot.

Mennyire vagyok jó az ágyban csillagjegyem szerint?

Kos

A Kos a tűz jegye, és mint ilyen a szex kézen fogva járnak az intranzitivitással, szenvedéllyel, és rendkívül erős érzelmekkel. Szereti a viharos, mindent elsöprő szexuális élményeket. Partnerét mégsem félemlíti meg, és, ami különleges ebben a jegyben, hogy partnere általa teljesen új dolgokat fedezhet fel, próbálhat ki. Ezt nem sokan mondhatják el magukról, miszerint ennyire pionír személyiség lennének.

 

Bika

A Bika számára szexuális élmény egyet jelent az érzéki örömökkel. Minden befolyással bír nála, mennyire van kedve összebújni párjával. Hangulatba hozhatják az illatok, férfi alsónemű, lágy zene, de még a különleges ízek is. Például eper pezsgővel! Ez azért érdekes, mert nem sok csillagjegy van, akire ilyen hatást gyakorolnának a külső tényezők.

 

Ikrek

Az Ikrek az a csillagjegy, aki mindenre nyitott szexualitás terén. Ez nem meglepő, mert személyisége alapból ilyen minden más területen is. Az ágyban soha nem untatja partnerét, kifejezetten aktív, kreatív ötleti vannak, melyekkel sokszor igazi meglepetést okoz a férfiaknak. Csupa pozitív értelemben. Legyen szó szexuális segédeszközökről, szerepjátékról, az Ikrek mindenre vevő, hiszen kíváncsi természet. Ez azért jó, mert rengeteg tapasztalása van, melyek segítenek szexuális intelligenciája fejlesztésében. És igen, a szex is egy olyan terült, ahol mindig lehet tanulni, legfőképpen saját magunkról, és a másokból általunk kiváltott reakciókból.

 

Rák

A Rák számára például elképzelhetetlen a szex érzelmek, szeretet nélkül. Szüksége van rá, hogy partnerét minden szempontból ismerje, megbízzon benne. Ezért számára a szex csak akkor adhat különleges élményt, ha stabil párkapcsolatban él. Éppen ezért az ismerkedés ezen szakasza, amikor az első együttlét közeledik, igen kritikus számára. Várja, de valahol ott a félelem benne. Amint érzelmi területen képes stabilizálni magát, úgy nyílik ki kedves személyisége. Jelen esetben a „kedves” szón van a hangsúly!

 

Oroszlán

Az Oroszlán, mint csillagjegy szexualitás területén is vezető szerepet tölt be. Ez nem azt jelenti, hogy „domina”! Hanem azt, hogy szereti irányítani szex közben az eseményeket. Rendkívül határozott az ágyban is, ami sok férfi számára visszatartó erejű lehet. És igen, fogalmazhatunk úgy is, hogy sok esetben az Oroszlán jegyben született nőktől a férfiak tartanak az ágyban. És ez egyben egy meghasonulás is, mert a férfiak szeretik a határozott nőket, még az ágyban is! Csak éppen igazán beletrafálnak velük. Az Oroszlán azonban válogatós is, ami miatt nincsen könnyű helyzetben. Sokkal több férfinek kellene Ő, mint fordítva.

 

Szűz

A Szűz csillagjegy éppen más jellemzőkkel bír, mint nevének alap esetben veendő értelme. A Szűz jegy szülötte imád szexelni! De ez nem azt jelenti, hogy bárkivel! Azt viszont igen, hogy bárhol és bármikor. Nagyon fontos számukra, hogy érezzék, szeretik, elfogadják és tisztelik őket. Csakis szoros érzelmi kötődés mellett okoz számára örömet a szex.

 

Mérleg

A Mérleg számára minden együttlét feledhetetlen. Szexualitás terén nem szoktunk általában olyan szavakat használni, mint most, de : precíz, megfontolt, szépen kidolgozott, 100%-os aprósággal megtervezett. A Mérleg nagyon jól ismeri saját magát, és habár nyitott az újdonságokra, mégis idő kell számára, hogy kipróbálja őket. Nagyon sok csalódás érte már az ágyban, akár saját maga miatt, akár partnere miatt, melyek gátolják, hogy teljesen el tudja magát engedni a legtöbb alkalommal.

És, ha még saját korlátai nem lennének elegek, akkor válogatós is. A minőséget bizony csakis alapos megfontolás és „szűrési szempontok” alapján lehet megtalálni.

 

Skorpió

A Skorpiót nem kell nagyon rábeszélni, ha szexről van szó. Imádja a kalandokat is, ami pontosan azt jelenti, amit most gondolunk. Igen! Az egy éjszakás kalandok is beleférnek. De csak akkor, ha nem komoly párkapcsolatban él. Amennyiben abban él, úgy viszont mindig szüksége van az újdonságokra. A megszokott metódus hamar unalmassá válik számára. Kreativitás és újítás terén kezdeményező, ami nagyon is bejön partnerének. Mindezek mellett, bár furcsán hangzik, a szexuális élmény számára szorosan összefügg a romantikával! Legyen az egy egy éjszakás kaland, vagy párja, akivel együtt él.

 

Nyilas

A Nyilas jegy szülötte nagyon szenvedélyes típus. Magában hordozza ez a jegy a tűz elemeit. És ettől lesz a Nyilas olyan az ágyban, amilyen. Minél forróbb a szex, annál jobb! Szívesen kísérletezik, csinál olyan dolgokat, melyek akkor és ott megdöbbentőek. Ennek tükrében, aki egy Nyilas nővel szeretne lefeküdni, érdemes nem a félénk oldalát mutatnia. A nyilas nőnek ugyanis olyan partner kell az ágyban, aki társa a sokszor kuriózumnak számító pozíciókban is.

 

Bak

A Bak nő nem az a típus, aki szereti a rövid meneteket. Is. Szereti, ha teljes nyugalom veszi körül, a tv és telefon ki van kapcsolva, és 100%-ban átadja magát az élvezetnek, melynek minden pillanatát ki akarja élvezni. Férfi legyen a „talpán”, aki addig bírja, ameddig egy Bak nő. A Bak nőre leginkább jellemző jellemzők az ágyban: preferencia, óvatos, lassú, érzéki, élvezet, szeretet.

 

Vízöntő

Szeretkezés és masszázs! Ennyit előlegként, a Vízöntő jegy szülöttéről az ágyban. És mindezek mellett, minél változatosabb ebben az attitűdben a szex, annál jobb! Ő az, akivel az igazán lágy érintések kiváltotta reakciókat is meg lehet élni, meg lehet érteni. Erre csak kevesen képeke, mert nagyon jó és alapos önismeretet igényel. Neki való például a tantra szex, ahol a légzés is fontos befolyásoló tényező, hogyan éljük meg a szexuális aktust. Ilyen szexuális élményre a vízöntő csakis olyan férfival képes, aki egyben a lelki társa is.

 

Halak

A szex a Halak számár valami mágikus, elvarázsoló dolog. Csak arra kell vigyáznia, nehogy túlkomplikálja a dolgokat. És furcsán hangozhat, de meg kell tanulnia értelmezni partnere kérését, és azt is, hogy erről beszélni is tudjon partnerével. Mert a Halak nem képes mélyen a gondolatokat értelmezni szexualitás terén. Az a férfi, aki egy Halak nőkkel szeretkezik, kell, hogy tudjon beszélni közben és kimondani gondolatait.

 

Érdemes lehet ám beleolvasni egyes csillagjegyek jellemzésébe ezen a területen, mert innen láthatjuk, mennyire különbözőek vagyunk.

A beleolvasás azonban nem szabad, hogy azt jelentse, szeretnénk egy másik csillagjegy szexuális aktivitásával azonosulni, mert csalódni fogunk!

Maradjunk sajátunkénál!

Az őszinteség mindig csakis jót hozhat, legalábbis hosszútávon biztosan!

 

Címkék: ágyban jónak lenni beállítottság típus elvárás férfi típus őszinteség érzelem érzelem nélkül kreativitás szerelem hangulat párkapcsolat
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: