Melyik ajtón mennél keresztül? - Mit árul el választásod személyiségedről?

Nézzük meg alaposan a képet , és válasszunk ki egy ajtót azonnal, amelyiket első pillantásra szimpatikusnak találjuk.

Válasszuk ki a kép számát, és már csak el kell olvasnunk, mennyire találó a jellemzés a szerint, melyik ajtót választottuk.

Ne csaljunk, tehát előbb válasszuk ki az ajtót, és csak utána olvassuk el a leírást.

Melyik ajtót választjuk?

1. Ajtó

Ez az ajtó maga a kitárulkozott tenger. Aki ezt választja, keresi a szabadságot, és a végtelen boldogságot. Szereti meghatározni saját útját, de eközben nyitott az új lehetőségekre. Mindig nyitott szemmel jár. Nem szereti a rohanást, sokkal inkább vágyik a harmóniára.

2. Ajtó

A keskeny kis ösvényt választottuk az erdőben. Életében inkább a magányos utat választja, és nem azt, amin mindenki más jár. Szeret utazni egyedül, nagy valószínűséggel egyedül is él, magányos gondolkodó. A világot különösen egyedi módon látja, kreatív és átgondolt személyiség.

3. Ajtó

A színes őszi erdőt választottuk. Egy igazán elkötelezett ember, aki szereti a kezdeményezést. Szeret a középpontban lenni, és aktív. Kíváncsi természet, aki még rengeteg új dolgot szeretne megtanulni. Vicces, és az emberek szeretnek együtt nevetni vele.

4. Ajtó

Egy kis fault választottunk az ajtó mögött. Szereti az izgalmakat az életben. A káosz, meglepetések, váratlan, spontán események nem hiányozhatnak, mert különben túl unalmas lenne számára az élet. Spontán személyiség, aki szereti az izgalmakat. Tökéletes nap lehet számára, amit például a vidámparkban tölthet el.

5. Ajtó

Kiválasztottuk a biztonságos, jól meghatározott utat a természetben. Az életében is az ilyen kiszámítható utakat keresi. Ez nem jelenti azt, hogy unalmas személyiség lenne, csak annyit jelent, a kiszámíthatóságra vágyik. Barátságos, kerüli a konfrontálódás lehetőségeit, és ekkor érzi jól magát. Nem szereti a feleslegesen túlbonyolított dolgokat. Kifejezetten jól képes kezelni és értékelni mások teljesítményét.

6. Ajtó

Kis házikó a hóban. A hó csendes, világosan látszik a hóban a kiválasztott cél. Szereti a csendes utakat választani, de mindig csakis előre tekint. Harsonaszó nélkül halad előre az útján, mégis kedveli a társaságot, tehát nem magányos lélek. Szereti az életet, és azt is, amit az hoz számára. Nem szeret a középpontban lenni, az igazi barátságokat sokkal jobban értékeli és fontosabbak is számára. Nem az a fontos, hogy sok ember vegye körül.

Címkék: ajtó tipológia személyiség választás szabadság magányos út színes város utazás
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: