Mellforma! - És a hozzá passzoló melltartó megtalálása! - Melltartó választás melltípus szerint!

Kerek, csepp alakú, aszimmetrikus....

Tudtuk, hogy 7 -féle mellforma létezik?

Most megmutatjuk, melyik mellformához, milyen melltartó illik leginkább.

Egyik női mell sem olyan, mint a másik. Még akkor sem, ha egyazon nőn találhatóak.

A súlyvesztés, hízás, terhesség, mind megváltoztatják a mell méretét, de a formáját nem!

Ugyanis a mellforma genetikailag meghatározott.

Amennyiben egy tökéletes melltartót szeretnénk magunknak, úgy érdemes tisztában lennünk vele, milyen is valójában mellformánk, és ahhoz milyen melltartó illik leginkább.

Ezzel a pontos meghatározással például növelhető vagy csökkenthető a mell optikai kinézete.

Tudjuk!

Akinek nagy melle van, kicsit szeretne.

Akinek kicsi melle van, nagyot szeretne.

Sokan érezhetik úgy, hogy melltartójuk nem illeszkedik rendesen, kényelmetlen, vagy idétlenül néz ki mellük benne ruha alatt. Ez éppen a rossz mellforma besorolás és rossz melltartóválasztás eredménye.

Nézzük végig a 7 mellformát!

Kerek alakú

A mell feszes a legtöbb esetben, egyenletes arányú az elosztása alul és felül.

A tökéletes melltartó:

Kerek mell esetén legkevésbé szerencsés Puh-Up melltartót választani, mert erősíti a mellkast optikailag. Tökéletesen elég a hagyományos forma és felépítés.

 

 

 

 

Csepp alakú

A mell látványosan a mellkas szélesebb vonalában kezdődik. A mellbimbók középen helyezkednek el, és szimmetrikusak.

A tökéletes melltartó:

Nagyjából minden melltartó modell jól illeszkedik. De nagyon jól kell a méretet meghatározni ahhoz, hogy például egy Push-Up melltartó szépen mutasson. A sportos melltartók igazán egyszerű választás lehetnek például.

 

 

 

Kelet-Nyugat forma

Mit is jelent a Kelet-nyugat mellforma meghatározás?

Az egyik mellbimbó a keleti, míg a másik mellbimbó a nyugati irányba mutat. Előfordulhat, hogy a jobb vagy a bal oldali mell nagyobbra nőtt.

A tökéletes melltartó:

A klasszikus T-shirt melltartó modell lehet a legjobb választás. Halcsontos melltartó egyáltalán nem javasolt, mert elhúzza a melleket más irányba, mint, amerre állnának. Ettől egész nap feszes helyzetbe kerülnek, később megnyúlhatnak.

 

Kerek oldalú

Ennél a mellformánál a mell főbb tömege oldalra koncentrálódik. Ettől erősíti, jobban mondva, szélesbíti a mellkas középső részét. Ráadásul a mellek között nagy lyuk található.

A tökéletes melltartó:

A mély kosaras melltartók illeszkednek leginkább ehhez a mellformához. Melyeknek a mell felső részén az anyag szabása V alakú. Ezek tartják meg ugyanis legjobban a melleket, és támogatják a mell oldalsó oldalát, ahova a súly nehezedik.

 

Aszimmetrikus alakú

A aszimmetria fogalmát mindenki ismeri. Ugyan úgy értendő a mellekre is. Az egyik mell szemmel láthatóan nagyobb, mint a másik.

A tökéletes melltartó:

Könnyen lehet balanszírozni a ki-be tehető szivacsokkal. Modell választásban így jó lehet az általános formájú melltartó, amennyiben lehet szivacsot tenni bele, de ugyan így praktikus lehet a Push-Up melltartó is, de csak akkor, ha van egy külön kis szivacs zsebe.

 

Harang alakú

A mellbimbók alatt található a mell legszélesebb része. A mellek általában igen terjedelmesek.

A tökéletes melltartó:

Ennél a formánál, a nőknek különleges melltartó modellre van szükségük, melyek garantáltan megtartják melleiket. Ez lehet egy jó minőségű sportmelltartó, vagy egy melleket optikailag kicsinyítő melltartó.

 

 

 

 

Sovány mell

A mellek meglehetősen kicsik, felül szélesebbek, mint alul, és a mellbimbók az átlagosnál mélyebben helyezkednek el.

A tökéletes melltartó:

A legjobb választás az alul párnázott melltartó modell. Ami megemeli a melleket, miközben tartást is ad nekik. Ezek a melltartók általában vastag anyagból készülnek, így nem látszanak át, és így az sem látszik, hogy a mellbimbók mélyen ülnek. Létezik ma már speciális melltartó, mely kifejezetten növeli a mell térfogatát optikailag.

Címkék: melltartó forma mellforma meghatározás 7 fajta melltípus egészséges melltartó kicsi mell nagy mell szivacs aszimmetrikus
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: