Ezt a 7 dolgot utálják a férfiak az együtt alvásban!

Úgy szeretnék kifliben elaludni…

Maradjunk így egész éjjel….

És még sorolhatnánk, mi nők mit szeretünk a párunkkal együtt alvásban.

Most milyen rituáléink vannak?

Lehet, hogy éppen ezeket utálják a pasik a legjobban.

A legtöbb pár nem is tudja, mit is szeret a másik elalváskor, vagy éppen mi az, ami az őrületbe kergeti.

Oké, a férfiaknak is vannak szokásaik, de azért mégsem annyi nagy valószínűséggel, mint a nőknek.

7 dolog, amit a férfiak ki nem állhatnak, amit te esetleg szeresz!

Kis kifli-nagy kifli

Olyan jó odabújni a másikhoz, majd megfordulunk, és kérjük a kiflit.

Nem telik bele pár perc, és hallgathatjuk, hogy „elzsibbadt a karom”. És tényleg, míg nekünk a mennyek országát jelenti, biztonságot ad, addig a pasiknak kínszenvedés és kényelmetlen. De azért cuki. És ha még azt is kérnénk, hogy egész éjjel maradjunk így, akkor azt jobb, ha elfelejtjük. Lehetetlen küldetés.

 

Egy nem elég

Mi lehet az, amiből egy nem lehet elég?

Hát a takaró! Szerencsés az, akinek párja nem fázós alkat. A nők imádják párjuk takaróját is „kölcsön venni”. A pasik a legtöbb esetben alig várják, hogy visszaszerezhessék takarójukat. Egy igazi harc is kialakulhat ebből a játszmából. És igen, tudjunk róla, hogy a férfiak is igénylik saját takarójukat.

 

Amikor mi akarnánk, akkor ő nem

Hányszor fordult már eddig elő, hogy ha finoman is, de utaltunk rá, hogy szívesen lefeküdnénk most vele. Például egy igazán nőies fondorlattal odadugtuk popsinkat… És nem reagált rá semmit. Van, amikor ennél is tovább megyünk, de csak nem jön az a várt viszontreakció. Az ágynyugalomra minden férfinak szüksége van, és ha ilyenkor piszkáljuk, akkor azt nem szeretik. Ehhez kell a pároknak ismerniük egymást annyira, mikor lehetnek összhangban akkor is, amikor a nő kezdeményez.

 

Amikor horkolsz

Oké, a nőket is idegesíti, ha párjuk horkol. De ez koránt sem annyira kiborító, mint fordított esetben, amikor egy nő horkol. Vannak férfiak, akiket annyira zavar párjuk horkolása, hogy képesek emiatt akár az éjszaka közepén kiköltözni a kanapéra aludni. A horkolásnak számos oka lehet, ezért, ha ez átlépi a normál tolerancia szintjét, nem csak nők esetében, akkor érdemes kivizsgáltatni az okát. Alvási apnoe is állhat a háttérben, amikor alvás közben az agy nem kap elég oxigént. De okozhatja kimerültség is.

 

Elalszol az első pár másodpercben

Ő még szeretne beszélgetni veled, de te másodpercek alatt elalszol. Furcsán hangozhat, de a férfiakkal való beszélgetésre tökéletes alkalom lehet, amikor aludni megyünk. És igen, ez kiboríthatja őket, ha akkor nem tudnak velünk beszélgetni. Itt nem az a lényeg, mi miért aludtunk el másodpercek alatt. Maga az időzítés és tény.

 

Amikor éjszaka rád tör az éhség

Vannak olyan napok, jobban mondva éjszakák, amikor a nők is előszeretettel látogatják meg a hűtőszekrényt. Felkapcsoljuk a villanyt, kinyitjuk a hűtőt, és még matatunk kicsit. Ez csak akkor idegesítő a férfiaknak, de nagyon, ha fel is ébrednek esti akciónkra. Természetesen a nők számára ugyan így idegesítő, amikor párjuk megy ki éjszaka enni.

 

Túl kicsi az ágy

A férfiak szeretnek úgy aludni, mit a királyok. Egyetlen ágy sem lehet elég nagy, hogy „mi ne túrjuk ki” őket onnan. Ugyan oda vezethet, ha mi tudat alatt is közeledünk hozzájuk, mint horkolás esetében. A végén könnyen lehet, hogy reggel a kanapén aludva találjuk párunkat.  Ne vegyük magunkra.

Oké, nőket ugyan ez idegesíti, amikor párjuk kitúrja őket. 

Címkék: alvás rituálé férfiak utálják takaró éjszakai evés beszélgetés horkolás kimerűltség kiskifli
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: