Ez a legjobb szex pozíció csillagjegyed szerint! (18+)

Halak, Ikrek, Kos, Skorpió, mint minden területen, a szex területén is árulkodnak személyiségjegyeink, és ennek megfelelően csillagjegyünk is árulkodik szokásainkról.

Milyen férfi illik hozzám?

És, ha ebbe mélyebben belemegyünk, akkor kiderülhet, kedvenc szex pozíciónkat sem véletlenül szeretjük.

Esetleg, aki még nem fedezte fel, érdemes kipróbálnia valami újat.

Milyen szex pozíció illik személyiségemhez?

 

Bak

A Bak koránt sem mondható emocionálisnak az ágyban, ám ennek ellenére igen szenvedélyes. Számára a legmegfelelőbb pozíció az, amelyik nem túl bensőséges, de szoros, intenzív, és közben lehet „tűzszünetet” tartani.

 

Vízöntő

A Vízöntő nők mottója: „A szerelem nem ismer hűséget.” Imádja a vad és állatias szexet. Gyertya pozíció? Igen! De szereti a kutya pozíciót is.

Halak

A Halak igen spirituális beállítottságú, így nem csoda, ha arra vágyik, amit a romantikus filmek szerelmi jeleneteiben lát. Tökélete számára a Kama-sutra pozíciók közül például az elefánt pozíció.

Kos

A Kos nők szeretik a függetlenséget, még az ágyban is! Szeretik a gyeplőt kezükben tartani. Ám mégsem önzőek! Egyértelmű, hogy számukra a lovagló pozíció a legkedveltebb.

(7 probléma, ami minden nőt érint szex közben lovagló pozícióban)

Bika

A Bika nő maga az érzékiség. Számára a szex nem egy 10 perces in-out játék. Szeretik kipróbálni a szokatlan helyzeteket, mint például a „hintaló”.

Ikrek

Az Ikrek meglehetősen nyitott szexualitás terén is. Szeret kísérletezni, mindezt tabuk nélkül! A Kama – Sutra pozíciók közül a kedvence és hozzá illő lehet leginkább a „lassú tánc”. Mindezt egy széken kivitelezve.

Rák

Egy igazi románc! Ez nem a Rák jellemzője! Imádja a rohanó, mindent elsöprő, eksztatikus szerelemi közelséget, mindezt ölelkezés nélkül. És ez nem más, mint a hátulról történő behatolás. Ami igazán kihozza a vadállatot belőle. Egy lépcső is megteheti.

Oroszlán

Ahogyan az Oroszlán nekikezd az együttlétnek, az valami elvarázsló. Az Oroszlán nővel minden férfi a mennyekbe juthat, de csak akkor, ha képes az Oroszlán szemébe nézni. Az oroszlán jegy szülötte nő ugyanis imádja nézni partnerét szex közben. Tehát azok a pozíciók illenek hozzá, ahol ezt megteheti. Például az „égő boróka”.

Szűz

A Szűz nő az ágyban mindent át akar élni, amit csak lehet. És ez nem csak a testiségre értendő. Az odaadás, hűségesség is ide tartoznak. És itt képesek feladni a szabályozást, és átadják magukat az élvezetnek. A „lótusz” helyzet erre a legmegfelelőbb.

Mérleg

Mondhatjuk úgy, hogy még az Oroszlánnál is jobban át akarják élni az élményeket. Az élvezeti skála minden pillanatát! Ügyel arra, hogy jól nézzen ki, éppen ezért a pozíció választás is ennek függvénye. A színpadiasság sem áll messze tőle az ágyban. Szereti az olyan pozíciókat, ahol teste előnyös része megmutatható. Ehhez lehet jó helyválasztás akár a konyhaasztal, és hozzá a „derékszög” pozíció.

Skorpió

A Skorpió nő szereti a teljes extázist, ezért nem kedveli például az általános szex pozíciókat. Ezek helyett számára jó választás például a „fordított lovagló” pozíció.

Nyilas

Féktelen, érzéki, erotikus! Mindent szívesen kipróbál, de az ölelkező pozíciók azok, melyek leginkább illenek személyiségéhez. Akár állva is. De ezek a helyzetek csak akkor élvezetesek számára, ha azok spontánok. Csak semmi erőlködés.  

Címkék: szex pozíció tipológia csillagjegy lovagló pozíció lótusz gyertya élvezet érzékiség előnyös szex testhelyzet szép test
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: