Csábítunk és védünk

Rose Cooper a családi hagyományokat követve rendőrnek áll, ám egy elrontott bevetés után száműzik a bizonyítékraktárba, és úgy tűnik, sosem lehet belőle olyan mintarendőr, mint az apja volt.

Aztán egyszer csak a rendőrnő élete megváltozik. Egy koronatanút kell elkísérnie Texasba. Közben persze találkoznak korrupt rendőrökkel, profi bérgyilkosokkal, és a nyomukban van egy hírhedt drogbáró is. Összességében tehát nem egy nagy feladat…

Cooper rendőr az évek alatt kellemesen férfiassá vált, és bizony nem kelti fel egy férfi figyelmét sem, most pedig össze van zárva egy cipőmániás latinával, Daniellával aki bármilyen problémát a testi adottságival old meg. Igazán ütős párosítás. Utoljára Sandra Bullock és Melissa MacCarthy volt ilyen remek párosítás a Női szervekben, tehát a nevetés magas fokon garantált.

Cooper rendőr magasságával poénkodnak általában, míg Daniella életkorával viccelődnek, és bizony ez a lányoknak minden alkalommal elég erőteljesen betalál… A másik nagy poén, Daniella aki annyira ragaszkodik a cipőkkel megtöltött bőröndjéhez, hogy olyat még nő nem látott. Perzse a végén kiderült, hogy nagyon is jó oka

Szóval megindul a világ két legkülönbözőbb nőjének közös kalandja. Az események során nagyon sokat tanulnak egymástól a hölgyek, és végül együtt járnak túl az üldözőik eszén. Kérdés, hogy sikerül e Cooper rendőrnek eljuttatnia a célba a tanút? Megkapja az elégtételt a forróvérű latina? Milyen esélye van egy rendőrnő, és egy volt bűnöző kapcsolatának?

Nos, ezekre a kérdésekre mindre választ kapunk, ha megnézzük, a Csábítunk, és védünk című filmet. A film teljes mértékig vígjáték kategóriába sorolható, és meg is nevetett mindenkit. Egyértelműen kikapcsolós mozi, nem kell órákig gondolkodnod a rejtélyeken, és különösebbképpen a történetre sem kell koncentrálnod. Sodor magával, és teljesen ellazít a végére, míg nem győzöd levakarni a mosolyodat.

Reese Witherspoon legtöbbször romantikus filmekben, vagy esetleg drámákban tűnik fel, viszont ebben a vígjátékban nem volt kiemelkedő az alakítása, illetve a karakterét is sikerült eléggé esetlenre összerakni. A történet alapvetően szórakoztató, és elmosolyogtató viszont tuti, hogy nem többszörnézős. 

Címkék: film mozi szórakozás
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: 

Szerző:

Horváth

Nikolett

A filmek és sorozatok szerelmese vagyok. Majdnem minden műfajt szeretek, kivéve a horrort, mert azután mindig rémálmaim vannak.