BEKAPJAM VAGY NE KAPJAM? - A nők és az orális szex (18+)

Beszéljünk egy kicsit a nemi szervekről. 

Jó téma! 

…és természetesen a hozzá való viszonyunkról.

Szakadék a nemek között

Nem tudom hány férfinak lesz újdonság, amit most leírok, de én azt látom, hogy ebben a kérdésben talán még az érzelmek megélésénél is nagyobb a szakadék a két nem között.

Ha megnézünk egy pornóújságot (létezik még egyáltalán ilyesmi?), akkor azt láthatjuk, hogy zömmel széttárt női lábakkal van tele, és ezt a férfiak élvezettel és izgalommal lapozgatják. Nem tudom kiadtak-e már olyan kiadványt, ami csakis különféle formájú és nagyságú férfi nemi szerveket mutat be, de ha létezik is, a nők reakciója egy ilyenre a legkevésbé sem hasonlítana a férfiakéhoz. Nekünk a legpozitívabb reakciónk a vihogás volna. Gyönyört a legkevésbé sem találnánk benne…

Bizony Uraim!! Egyszerűen kiröhögnénk, amit látunk, és a legkevésbé sem hozna izgalomba. Sőt! Azért írtam legpozitívabb reakciónak a vihogást, mert ha egyszer csak a semmiből egy nő elé tolnak egy farkat, a legelső ösztönös reakciója bizony nem más, mint az undor.

Aztán szituációtól és pillanatnyi lelkiállapottól is függ a további reakciónk: jöhet a düh: „mit képzel ez, kit érdekel ez az izé!!”….És bizony sok esetben a szánalom:

„Szerencsétlen, most komolyan azt hiszi, hogy ezzel bármiféle hatást tud gyakorolni…”

Szexuális izgalomba egy puszta farok látványától egy nő nem jön. Számunkra önmagában nem egy vonzó látvány.

Elég fura az, hogy a férfiak mekkora felhajtást csapnak ezen testrészük körül, pedig voltaképpen ők az egyetlenek, akiknek ez számít. A nők sosem álmodoznak önmagában farkakról és nem is igazán vágynak rá…huszonhatod rangú kérdésként kezelik…Egy szükséges alkatrésznek, de semmi több.

Kedves Férfiak!

Kedves Férfiak, nekünk teljes egészében kelletek. Ha elfogadunk és befogadunk benneteket, akkor megbarátkozunk a testetekkel is. A farkatoknak csak veletek együtt lesz értéke. Megszeretjük, mert hozzátok tartozik.

Ha szexuális izgalomban vagyunk, akkor mindjárt vonzó és kívánatos lesz számunkra. De izgalomba TI hoztok bennünket, a teljes lényetek, a látványotok, a mozdulataitok, az illatotok, a hangotok, az EGÉSZ FÉRFI - és nem egy darab testrész.

Ha fokozódik a vágy, akkor elmúlik az undor és a taszítás. Sőt! Akkor bizony egyből ott vagyunk a ló túloldalán :)

Ha szeretünk benneteket, ha szerelmesek vagyunk belétek, akkor öröm és élvezet forrása lesz számunkra minden, amit tesztek, és minden, ami vagytok. Ez így működik nálunk.

Tisztáznunk kellett ezt a kérdést, hogy megértsétek:

ahhoz, hogy egy nő „torokra vegyen”, ahhoz az kell, hogy elfogadjon, szeressen, és túllépjen az első, ösztönös reakcióján.
Vagy…

És most jön a feketeleves…Nekünk nőknek főleg…

A LÉNYEG

Nem én fogom leírni a lényeget, hanem segítségül hívok egy zseniális írónőt Gillian Flynnt – ő írta a Holtodiglan című thrillert. Döbbenetes pontossággal írja le azt, ahogy a nők átalakulnak egy férfi kedvéért. Nem önmaguk lesznek, hanem a „Jófej csajok”.

Íme az ide vonatkozó két részlet:

„Jófej Csajnak lenni azt jelenti, hogy dögös, okos, vicces nő vagyok, aki imádja a focit, a pókert, a disznó vicceket és a böfögést, aki videojátékokat játszik, olcsó sört iszik, imádja a szexet hármasban és análisan, és úgy tolja a szájába a hot dogokat és a hamburgereket, mintha a világ legnagyobb kulináris gruppenszexét élvezné, miközben valahogy tartja az XS-es méretet, mert a Jófej Csajok mindenekelőtt dögösek. Dögösek és megértőek. A Jófej Csajok sosem dühösek; ők csak szomorkásan, szeretettel mosolyognak, és hagyják, hogy a pasijuk azt tegyen, amit akar. Tessék, szarj a fejemre, engem nem zavar, én vagyok a Jófej Csaj.

A férfiak tényleg elhiszik, hogy ez a lány létezik. Talán az téveszti meg őket, hogy annyi nő hajlandó eljátszani, hogy ilyen.”

„Gyűlöltem Nicket, amiért meglepődött, amikor én én lettem. Gyűlöltem azért, mert nem tudta, hogy ennek véget kell érnie, hogy igazán hitte, ezt a csodalényt vette feleségül, milliónyi ondótól ragadó ujjú, önelégült maszturbáló férfi képzeletének szülöttét. Igazán döbbentnek látszott, amikor arra kértem, hogy hallgasson meg engem. Nem tudta elhinni, hogy nem imádom véresre gyantázni a puncimat és felkérésre leszopni őt.”

Íme a válasz a kérdésre.

Ha egy nő nem szerelemből és elfogadásból teszi ezt egy férfival, akkor bizony azért teszi, hogy megfeleljen. Hozzáteszem: szerelmen és elfogadáson nem csak a tartós kapcsolatot értem. Egy mindkét felet tápláló szerelmi történet tarthat akár három percig is, vagy egy éjszakán át. Ezt nem ragozom, szerintem mindenki megérzi, hogy valami valódi minőségből történik-e az életében vagy sem.

De ez a bizonyos „első éjszaka torokra vevés” bizony gyakran alapszik megfelelésen. A nő önmagát feladva bizonyítani akar, mert azt hiszi így lesz elfogadható. „Jófejnek” akar látszani, modernnek, lazának, szexéhesnek…Meg akar felelni annak a képnek, amiről azt hiszi meg kell felelnie. Nem szívből ad, csak megjátssza, mert elfogadást koldul. És a férfi ezt érzi is. Ilyenkor nem tiszteli a nőt. Nem azért, mert az „torokra vette”, hanem azért, mert érzi a megalázkodást mögötte. Érzi, hogy a nő voltaképpen elismerésért könyörög. Érzi, hogy nem Királynő, aki méltósággal ad, hanem szolgálólány, aki alá van vetve a korhülyítésnek, saját félelmeinek, és a férfinak is. Eljátssza a szexéhes pornószínésznőt, mert azt hiszi, ez kell a férfinak, pedig valójában szeretetre, gyöngédségre és elfogadásra vágyik.

Persze, hogy nem jön be…

És az is igaz, hogy egy ilyen történetben csak látszólag a férfi a nyertes. A kényszeres, folyamatos szexuális hódítás az éretlen férfi szánalmas pótszere a hiányzó valódi Férfierő helyett.

A férfi eljátssza a „Nagy Kant”, a nő a „Jófej, laza csajt”, de voltaképpen egyiknek sincs méltósága…

…És megint csak oda lyukadunk ki, ahová mindig: önmagunk vállalása, és önmagunk elismerése. Ez a kulcs. Nincs más út…Ha ez megvan, bármit megtehetsz…és az ellenkezőjét is ;)

 

Várszegi Réka

Szexológus, Life Coach

Szeresd a testedet

Kapcsolódó téma: A szex vajon mi?

Címkék: orális szex betegségek fertőzés undor örömszerzés férfi elvárás
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: