Bak Újhold 2016. december 29. – Visszahúzódás, józan átgondolás, tervezés

Elérkeztünk az év utolsó Újholdjához, ami különleges energiákkal köszönt ránk.

Eddig megszokhattátok, hogy igyekszem ilyenkor lelkesíteni mindenkit, hogy hajrá, ugorjatok bele, tevékenykedjetek, de most ezt nem teszem.

Lelassulás van, az energiák is azt szeretnék, ha befelé figyelnénk, és egyfajta számvetést készítenénk, hol is tartunk így az év végén.

Legtöbben nehéz évet tudnak maguk mögött, a Mars éve nem hazudtolta meg magát, jó sok küzdelemben lehetett részünk.

Tehát egy olyan Újholddal zárjuk az évet, amit úgy tudunk a legjobban kihasználni, ha józanul átgondoljuk céljainkat és stratégiai tervet készítünk hozzá. Az energiák visszavonulásra késztetnek, még az is lehet, hogy megnövekszik az igényetek arra, hogy többet legyetek magatokban és befelé figyeljetek, saját belső bölcsességetekre. A világ zajaitól való visszavonulás abban is segít, hogy elmerüljetek álmaitokba. Le kell tisztulnia a céloknak ahhoz, hogy sikerrel járjatok a megvalósításban. Figyeljetek fizikai igényetekre is, ha fáradtak vagytok, pihenjetek többet, töltődjetek, most nem kell pörögni, passzívabb időszak van.

Hogyan hatnak a Hold energiái?

A Hold energiái is a lezárást segítik, ahogy ezt az évet is lezárjuk lassacskán, átgondolva a történéseket és tapasztalatokat. Levonhatjátok a következtetéseket, és szembenézhettek azzal, min kell változtatnotok az új kezdetek érdekében. Lépéseket tehettek mindazon dolgok lezárásáért, amit eddig még nem tettetek meg, halogattátok a megoldást, tolva magatok előtt a problémát. Zárjátok le most és hagyjátok itt az óévben, hogy megtisztulva léphessetek be az elkövetkező évbe, mely a Nap éve lesz.

Egyfelől erősödik bennetek a passzivitás, a visszavonulás, de az Újhold azért igényli, hogy tegyetek álmaitokért. Ezért biztatlak benneteket átgondolásra, aprólékos tervezésre, mert ez segít majd abban, hogy a következő időszakban tovább haladhassatok a kitűzött céljaitok felé. Amennyiben nem fektettek ebbe energiát, akkor hiába várjátok a csodát, a lehetőségek nem fognak csak úgy besétálni az ajtótokon. Ez pont olyan lenne, mintha fohászkodnátok gazdag termésért, de nem vetnétek el a magot. A tervezés a magok elvetése, ezután várhatjátok csakis az Univerzum energiáinak támogatását a bőséges termésért.

Kötelességtudat

Bár most nagyon erős a kötelességtudat mindenkiben, mégis akkor tudtok előrehaladni, ha kissé önzően saját vágyaitok kerülnek fókuszotokba. Ettől még segítségére lehettek másoknak, de csakis annyit vállaljatok magatokra, ami valóban a ti dolgotok. Mikor saját igényeiteket igyekeztek háttérbe szorítani mindig gondolkodjatok el rajta, miért akarjátok ezt tenni? Lehet, hogy így akarjátok kivívni mások elismerését, mert egyébként nem éreznétek magatokat fontosnak, értékesnek?

Az időszak abszolút alkalmas racionális önvizsgálatra, képesek vagytok érzelmeiteket kizárni döntéseitekből, céltudatosak vagytok.

Akik olvassák írásaimat, tudják, hogy mindig emlegetni szoktam, érdemes önmagunktól lépéseket tenni azokon a területeken, ahol nehézséget tapasztalunk, ne várjuk meg, míg a sors kényszerít arra, hogy változtassunk. Az önként való lemondás álmaink érdekében mindig előrevisz, viszont ha jön a kényszerítés, az nem finomkodik, hanem rombol. Rakjátok le önként a felesleges terheket és megkönnyebbülve lépjetek át az Új Év kapuján.

December 29-én százszoros energiák segítenek minket, végezzétek el az Újhold varázslatot, készítsetek magatoknak vágynaptárt!

Mindenkinek kívánok boldog új kezdetet és egy csodákban gazdag Új esztendőt!

Dudás Mária asztrológus

063045145002

Mi vár rád 2017-ben? 

Belső Béke

Címkék: Újhold 2016 december lelassulás újratervezés asztrológia jövendő előrejelzés megvalósítás alkotás
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: