7 probléma, ami minden nőt érint lovagló pozícióban szex közben

A szex csodálatos dolog, csak ne „agyalnánk” közben annyi mindenen.

Míg a férfiak teljesen el tudják engedni magukat, hiszen minden vér kiszáll, illetve leszáll az agyukból, addig a legtöbb nő képtelen ugyan ilyen összpontosításra szex közben, mert rengeteg dolog zavarhatja.

Ezt nem kell megérteni, tudomásul lehet venni, vagy lehet tenni tudatosan ellene.

Nem minden nőnek adatik meg a gazella alkat, itt, ott pici zsírpárna, pici pocak, a mellek nem mindig feszesek. ű

-Levegyem a melltartóm, vagy sem?

-Elég feszes-e a hasam...

-Szőr itt, szőr ott... Mit szeret vajon? Zavarja? Jó ez így?

És még sorolhatnánk.

Minden testi területhez tartozik legalább 4-5 olyan dolog, ami a nőket feszélyezi, szorongást vált ki belőlük. Ilyen alapon egy egész lexikont lehetne írni.

Azonban most koncentráljunk egy olyan dologra, jobban mondva pozícióra, amit a legtöbb nő felvesz szeretkezés közben.

Ez nem más, mint a lovagló pozíció.

Egy vigasz azoknak, akik feszengő problémákkal küzdenek.

Nincsenek egyedül!

Ugyanis a következő 7 problémát minden nő ismeri lovagló pozícióban!

1. A hasam, a gyomrom! Úr Isten! A melleim...

A férfi ebben a helyzetben teljes képet kap rólunk, és mi úgy gondoljuk, minden számunkra hátrányos testrészlet felerősödik. Tetszem neki így is???

Szeretnénk szexik lenni, de „nem tudunk”...

Ugyanakkor ezt csak a nők gondolják így!

A férfiaknak ha valami nem tetszik az ágyban, akkor az elég hamar meglátszik. Elmegy a kedvük, és ennyi volt.

2. Fáj a karom, fáj a lában...

Nos igen, sok nő nem edz karjára, lábaira, főleg nem erre a pozícióra, hogy megtartsa magát. Van, akinek be is görcsöl a lába. Ez kellemetlen aktus közben. Mit lehet tenni?

Két megoldás is van! Az egyik, miszerint levetkőzzük minden gátlásunkat, felemeljük karjainkat, és kezünkkel vagy hajunkba túrunk, vagy derekunkra tesszük. Így alhasunkkal és combjainkkal tartjuk meg magunkat.

A másik lehetőség nem más, mint az edzés. Senkinek nem kell verejtékező képet látnia az edzőteremben magáról. Elég lehet két 1 Kg-os súlyzó, amivel minden nap karerősítő gyakorlatot végzünk otthon. De minden nap. És utána nyújtógyakorlatot is, hogy izmaink ne álljanak be.

Mindemellett combjainkra is koncentrálhatunk, és edzhetjük őket. Guggolás otthon, kicsit több lépcsőzés a naponta megtett útvonalakon. A jóga kifejezetten jó választás, mert erősíti az izmokat és egyben nyújtja is azokat. Igen, el kell fogadni, ha fittek akarunk lenni az ágyban, akkor bizony fizikumunkkal is törődnünk kell.

3. Rosszkor ülünk bele.

Igen, időzítés kérdése, melyik szakaszában a szeretkezésnek választjuk a lovagló pozíciót. Amennyiben térdeinket felhúzzuk, mert nekünk úgy kényelmesebb, akkor például számíthatunk rá, hogy partnerünk elélvez. Ez a hüvely speciális szögének köszönhető ilyenkor. Vannak férfiak, akik önmagában a lovagló pozícióra érzékenyek, mert a látvány és az érzés egyszerre túl sok lehetnek. Ami csak akkor jelent gondot, ha mi még bírnánk folytatni. Ezért érdemes szeretkezés közben beszélni, kommunikálni partnerünkkel, mert a lovagló pozíció örömet okoz, jó, de csak akkor, ha jó az időzítése.

4. Rázkódnak a mellek, a has, a zsírpárna, és még sorolhatnánk.

Ez nagyjából ugyan olyan kellemetlen érzést vált ki a nőkből, mint ha elzsibbad karjuk, begörcsöl lábuk. Talán ez még rosszabb. De NYUGALOM! Aki attól fél, hogy ilyenkor úgy néz ki, mint egy dupla zselé, az kicsit megfeszítheti testét, ami érzékileg hat, ráadásul eloszlatja a gátlásokat. Ez mind csak a nők agyában létezik, mint félelem. A férfiakat ez nem nagyon érdekli, főleg, ha szeretik párjukat. Ők teljesen máshol járnak ilyenkor.

5. Mindig kicsúszik..

Semmi gond, nem feltétlenül hibáztatható ezért bárki is. Addig kell próbálni a pozíciót, amíg meg nem találjuk azt, amelyikben már nem csúszik ki. Erre egyébként a férfiak lehetnek nagyon kényesek! Igen, mert ez legtöbb esetben azért fordulhat elő, mert a pénisz nem elég hosszú, vagy a testalkat nem engedi illeszkedni teljesen a hüvelybe.

6. Úgy érezzük túl nehezek vagyunk.

Nem számít mennyi a súlyunk. Amennyiben tényleg nehezek vagyunk, vagy ettől az érzéstől nem tudunk szabadulni, úgy tegyük lábunkat a padlóra, ágyra, és guggoljunk. De ebben az esetben fennáll a veszélye a 3. pontban leírtaknak. Miszerint partnerünk túl hamar élvez el.

7. Amikor megcsókolom, hajam mindig belelóg az arcába.

Amennyiben partnerünk ezt nem szereti, úgy ne erőltessük, bár a lobogó haj mindig izgató és szexi. Fogjuk össze, vagy esetleg néha-néha engedjük ki aktus közben, ha mi ettől szebbnek, kívánatosabbnak érezzük magunkat.  

Címkék: lovagló pozíció gátlások szégyenlősség zsírpárna zselé alkat haj mell férfi gondolatok feszélyezettség
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: