2017. március 12. Telihold és Tízmilliószoros nap – Tavaszi belső „nagytakarítás”

A márciusi Telihold a Szűz jegyében köszönt ránk és egyesíti energiáját a Tízmilliószoros napéval.

Ezen a napon hatalmas energiák dolgoznak nekünk, hogy segítsék elengedésünket.

A hónap célja biztonságos alapok létrehozása, saját önképünk megváltoztatása.

Ahhoz, hogy a támogató energiákat ki tudjuk használni el kell engednünk mindent, amitől bizonytalanok leszünk vagy ami gyengíti önbecsülésünket, önbizalmunkat.

Változtass!

Ha még mindig úgy érzitek, hogy állandóan kritizáljátok magatokat, tévesen ítélitek meg tetteiteket, akkor ezen változtatni kell. Ehhez azonban saját felelősségeteket is fel kell vállalnotok, magatokba kell nézni és meg kell vizsgálni, mi miért történik veletek.

Mi dolgozik bennetek, ami kiváltja az adott reakciót a másik emberből, vagy lehetetlen helyzetbe sodor benneteket. Sokszor saját bűntudatotok, magatok felé irányuló haragotok nem hagyja hogy tovább lépjetek, és a fájó emlék felbukkanása önbizalmatokat is rendesen gyengítheti.

Persze haragudhattok a másik emberre is, de a probléma mélyén mindig magatokra is mérgesek lehettek, hogy adott helyzetben nem tudtatok a sarkatokra állni, és kiharcolni saját igazatokat.

Gondold át!
Őszintén!

Minden téren racionális önvizsgálatra, céljaitok átgondolására van szükség. Mennyire valósak aktuális vágyaitok, vagy csak álmokat kergettek? Persze lehet nagyot álmodni, de ha nem vagytok ehhez elég erősek, és nem bíztok eléggé magatokban, akkor ennek csak csalódás lehet a vége. Sokkal hatékonyabb, ha lépésenként haladtok, mindig csak a következő lépésre koncentrálva. De az új dolgok elindítása majd az Újhold időszaka lesz, most a rendrakásra, elengedésre koncentráljatok.

A vágyak jók! 

Célokra pedig szükség van!

Tehát írjátok össze céljaitokat, vágyaitokat és egyenként nézzétek meg elérhetőek a célok? Mindaz, ami nem reális engedjétek el. A vágyak jók, célra szükség van, de ha csak vágyakoztok, és azt sem tudjátok, hogy fogjatok bele, azzal egyre rosszabb lelkiállapotba kerülhettek.

Figyled meg magadat!

Következhet a saját gondolatok figyelése. Hogyan gondolkodtok magatokról, másokról, az életetekről? Bíztok magatokban? Minden kritikus gondolat mögött húzódik valami mélyebb ok, amit érdemes most megkeresni. Képesek vagytok arra, hogy magatokba mélyedjetek, mélyre ássatok a problémák, lelki fájdalmak gyökereihez. Mély meglátásaitok lehetnek belső lelki igényeiteket illetően, ha őszintén szembe tudtok nézni a korlátozó félelmekkel, problémákkal. Ha úgy érzitek, egyedül nem megy, vagy nem érzitek magatokat elég erősnek a belső munkához, akkor kérjétek tanácsadó, terapeuta segítségét, aki objektív rálátásával segíthet. A saját magunk analizálása, főleg a mostani energiákkal, nagy tudatosságot igényel, hogy ne lovaljátok bele magatokat téves elképzelésekbe.

Ezután jöhet a képességek feltérképezése, szükséges valamit még tanultok, önismeretben fejlődni, vagy csak egyszerűen rendszereznetek kell a tanultakat, elengedve belőle minden sallangot és kialakítani saját módszereteket a felhalmozott tudás alapján.

Rendrakás

Mivel a belső munka most középpontba kerül, és a rendrakást ezen a területen kiemelten kell megoldani, ezért az önismeret még fontosabbá válik. Amikor tudjuk milyen a saját személyiségünk, hogyan kellene működnünk, adottságaink alapján, akkor hamarabb tudjuk meglelni a bennünk dolgozó téves meggyőződéseket, amiket eddigi életünkben kialakítottunk.

Összefoglalva egy rendrakós, rendszerezős, selejtezős időszak kezdődik, olyan igazi belső nagytakarítást kell elvégezni magunkon, hogy a tavaszi friss energiáknak helyet csináljunk. A hónap végén az Újhold a Kos jegyében köszönt majd ránk, igazi változást és új kezdeteket hozó, tüzes energiákkal.

Mivel márciusban a Telihold és a Tízmilliószoros nap egybe esik, ezért ne felejtsétek elvégezni az esti Tűzszertartást!

Mindenkinek csodás megtisztulást kívánok!

2017. március 12. Telihold varázslat – Önkorlátozó hiedelmek elengedése a Föld energia és a Tízmilliószoros nap mágikus erejével

Dudás Mária asztrológus

06304515002

Asztrológia tanfolyam pedagógusoknak, szülőknek

Belső Béke

Címkék: Telihold energiái alvászavar jövő asztrológia nagytakarítás gondolatok pozitív gondolkodás megalapozás
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: