2017. július 9. Telihold varázslat – Függőségeink elengedése a Föld energiájának segítségével

A júliusi Telihold a Bak jegyében köszönt ránk. A részleteket a Teliholdról szóló írásomban olvashatjátok el.

Ezen a napon százszorosan hatnak az energiák, ezért most arra biztatlak benneteket, végezzétek el velem a Telihold varázslatot.

Ehhez segítségül hívjuk a négy elem energiáját, és eggyé válva egyesített energiájukkal, kitisztítunk minden függőséget, lelki ragaszkodást az életünkből.

Mivel nagy átalakulásokat hozó időszakba élünk, ezért akár minden nap végezhettek elengedés varázslatot az elkövetkező két hétben. Nem kell túlbonyolítani az egészet, csupán napközben feljegyzitek az elengedni valót, este pedig kicsit félrevonultok, lenyugodtok és elégetitek a papírlapot.

A megbúvó energiák feltárását a Hold mellett a Plútó bolygó is segíti pár napig, de más segítőtök is lehet belső munkátokban.

Aki készített vágy virágosládát, az most nézze meg, hogy virágai milyen állapotban vannak, és ha azt tapasztalja, valamelyik virág nem úgy fejlődik, ahogyan kellene, akkor azon a területen szét kellene néznetek.

A másik segítség lehet a Symbolon kártya, ami abban segít, hogy megtudjátok melyik szerepszemélyiségetek okoz galibát a tudatalattiból működve. Ezeket a háttérben, észrevétlenül működő energiákat tudatosan nehéz nyakon csípni, épp ezért nehéz megszabadulni is tőlük. A kártya segít betekinteni a tudattalanotokba, így a probléma tudatos szintre kerül és megoldhatóvá válik.

A harmadik segítség a meditáció, amit ezen az estén alkalmazunk is a varázslatunkhoz.
Készüljetek fel a varázslatra!

Készítsétek elő az elengedni valók listáját. Keressetek egy nyugodt helyet, ahol senki sem zavar benneteket, gyújtsatok gyertyát, üljetek le kényelmesen és pár percig semmi mást ne csináljatok, csak figyeljétek a légzéseteket.

Ha úgy érzitek még hatásosabban akarjátok a szertartást elvégezni, akkor viseljetek ezüst ékszert, és az ásványok közül lehet nálatok holdkő, hegyikristály és hópehely obszidián.

Próbáljatok minél jobban ellazulni, és kiüríteni elméteket. Majd egy idő után, amikor már azt érzitek, hogy nyugalom áradt szét bennetek, akkor pásztázzátok végig testeteket és figyeljétek meg, hogy hol éreztek görcsösséget, merevséget, mert ez jelzés lesz arra, hogy milyen területen találtok még korlátozó energiákat.

Egy pár példa hogy mit jelez a testetek:

Hátatokban éreztek valamit, akkor túl sok még mindig a teher rajtatok vagy vannak olyan dolgok, amit a hátatok közepére sem kívántok.

A derekatokban van fájdalom, még mindig ott az alárendelődés, a kapcsolati függőség bennetek.

A combotokban jelentkező jelzés arra ad utalást, még mindig nem hisztek eléggé magatokban, ezért ragaszkodtok a megszokásokhoz, vagy támogató emberekhez.

A karotok fáj? Szavaitok nem tükrözi saját akaratotokat, inkább hallgattok a békesség kedvéért.

Nyakatok merevsége utal az anyagi félelemre, a biztonsághoz, saját komfortzónátokhoz való görcsös ragaszkodásra és mindezt elég makacsul teszitek.

Amikor feltérképeztétek, hol van még görcsösség, akkor fókuszáljatok oda, és vizsgáljátok meg, milyen érzések vannak a fájdalomhoz csatlakozva. Pl. Szorongás? vagy félelem? Minden, ami eszetekbe jut, fontos lehet. Amennyiben a testrész szimbolikáját is ismeritek akkor még az is előfordulhat, hogy ebben az ellazult állapotban bevillan a probléma, amit ott hordoztok magatokban.

Ezután gondoljatok arra a testrészre, amelyikben a feszültséget érzitek, próbáljatok szinte eggyé válni vele, majd vegyetek egy jó mély levegőt, amivel magatokba szívjátok a fényes tisztító szeretetenergiát, majd fújjátok ki a görcsös testrészeteken keresztül. Ismételjétek meg a levegővételt mindannyiszor, amíg a görcs nem múlik el. Ha több helyen éreztek feszültséget, akkor mindegyik testrésznél ismételjétek meg.

Amikor már minden görcstől, feszültségtől, merevségtől megszabadultatok, akkor fogjátok a papírlapotokat és égessétek el. Legyetek hálásak a Holdnak és saját magatoknak is a sikeres elengedésért és csak üljetek tovább, lassan, nyugodtan lélegezve.

Ahogy így ültök, ebben a békés állapotban érezzétek, ahogy a Hold felől egy fényes gömb érkezik, majd közeletekbe érve körbevesz benneteket és feltölt friss, fényes energiával, szeretettel.

Érezzétek, ahogy ez a fény szétárad bennetek, majd védőburokként körbe is vesz titeket. Az elkövetkező 2 hétben ez a fény véd meg benneteket és segít abban, hogy minden, amire már nincs szükségetek, végleg eltűnjön a mindennapjaitokból, és új lehetőségek táruljanak fel előttetek.

Lassan és nyugodtan lélegezzetek, élvezzétek a nyugalmat és a biztonságot. Amikor úgy érzitek, kezdjetek visszatérni, lassan mozgassátok meg kezeteket, lábatokat, nyújtózzatok egy nagyot és nyissátok ki a szemeteket.

Amennyiben van rá mód, akkor többen is összegyűlhettek a szertartás elvégzésére, akár családtagjaitokat is bevonva ebbe, így az energiátok sokszoros erővel hat majd. Vagy egyszerűen érezzétek, ahogy nem vagytok egyedül, hiszen ezen az estén még rajtatok kívül sokan végzik ezt a szertartást, lélekben csatlakozhattok hozzájuk is.

Én is elvégzem ma este az égetést, ha van kedvetek, tartsatok velem gondolatban, szeretettel várlak benneteket!

Csodás, holdfényes estét kívánok Nektek!

2017. július 9. Bak Telihold - Lelki függőségek, ragaszkodások elengedése

Dudás Mária asztrológus

06304515002

Nyári elvonulás 

Belső Béke

 

Címkék: Telihold energia asztrológia előrejelzés test lélek vonzás pozitív gondolkodás elengedés rossz dolgok
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: