2017. július 9. Bak Telihold - Lelki függőségek, ragaszkodások elengedése

A júliusi Telihold a Bak jegyében köszönt ránk, és hatását átszínezi a Plútó bolygó, amellyel egyesítette energiáit ezen a különleges napon.

Így alkalom nyílik arra, hogy mélyen a tudattalanban megbúvó problémák gyökerére legyen rálátásunk.

A nap százszoros energiái is segítségünkre lesznek abban, hogy komoly tisztogatást végezhessünk lelkünk újjászületése érdekében.

A Bak jegyének analógiái közé tartoznak a kötelességtudatból felvállalt feladataink, lelkünk téveszméi terheinkkel, a mindennapjainkkal kapcsolatban. A Plútó bolygóval való közös munka utal arra, hogy most olyan téveszméinkkel kell szembenéznünk, amelyekhez lelkünk ragaszkodik, és amelyek függővé tesznek bennünket egy bizonyos helyzettel, visszatérő gondolattal vagy személlyel kapcsolatban. Érezzük, hogy ezek már nem mieink, de ragaszkodásunk tudattalan gyökerével még nem tudtunk szembenézni. Szem előtt kell tartanunk, hogy csakis magunknak tartozunk elszámolással, magunknak kell megfelelni. A saját utunkat kell járnunk, egy olyan utat, amit a szeretet és a hála irányít, és ami boldogságunkat biztosítja. Nem a külső szeretetről van szó, hanem önmagunk feltétel nélküli szeretetéről. Amikor valóban így szeretjük magunkat, akkor el tudjuk engedni azokat a téves gondolatokat, amik azt erősítik bennünk, hogy elveszíthetjük a másik ember szeretetét, ha nem elvárási szerint cselekszünk. Ezek a gondolatok béklyóba kötik lelkünket, függőségen alapuló kötődéseket hoznak létre és beteggé tehetik testünket.

Tehát el kell engedni mindazokat a lelki ragaszkodásokat, amik azt sugallják gondolatok formájában, hogy kötelességtudónak, alázatosnak kell lennünk és azokat amik kétségbe vonják, hogy szerethetőek vagyunk.

A szembenézés önmagddal

Emellett azt is meg kell vizsgálnunk, hogy milyen félelmeink vannak egészségünkkel kapcsolatban, miért nem hiszünk abban, hogy ha lelkünk egészséges, akkor ezt testünk is visszatükrözi. A betegség mindig lelkünk segélykiáltása, hogy sürgős változásra van szükség. Először csak apró jeleket kapunk, aztán egyre nagyobbakat, ha nem értünk a figyelmeztetésből.

Figyeljetek jobban oda testetek jelzéseire, folyamatosan kommunikálna veletek. Még egy egyszerű fejfájásnak is üzenete van. Lehet azt a fronthatásra fogni, de ha a probléma mögé nézünk, akkor rájöhetünk, hogy kicsit túlzásba vittük az akaratot, és egyszerűen meg kellene pihennünk, és nem meginni még egy kávét, vagy bevenni egy fájdalomcsillapítót.

Ragaszkodás a régi rossz dolgokhoz

A másik megbetegítő dolog életünkben, ha ragaszkodunk a megélt lelki traumáinkhoz, amik megkeményítettek, és még mindig dühöt, fájdalmat, csalódást vagy eldobottságot érzünk, ha rágondolunk. Szabad akaratból választhatjátok azt, hogy a másik emberre haragudtok, vagy rosszat kívántok neki, de ez nem rá lesz hatással, hanem benneteket fog megbetegíteni. És ilyenkor nem kell csodálkozni azon sem, hogy első jelként mondjuk hajnali 2-3 között állandóan felébredtek. Ugyanis ekkor van a meridián óra szerint a máj és epe időszaka, ami a keserűségre és a mérgező gondolatokra hívja fel figyelmeteket.

Telihold napja és az azt követő 2 hét most lehetőséget nyújt számotokra, hogy elengedjetek minden lelki béklyót és megújulva, erőtök teljében lépjetek elő július 23-án, az Oroszlánba lépő Újhold napján, és mutassátok meg magatokat ebben a felszabadult, tiszteletet parancsoló formában.

Telihold estéjén pedig használjátok ki az Univerzum segítő energiáit, és végezzétek el a Telihold varázslatot, ami megalapozza és segíti az elkövetkező két hét belső munkáját. A Hold 2-3 naponta jegyet vált, így változik a fejlődéseteket segítő energia is. Amennyiben a tudatos fejlődést választjátok, az aktuális holdi hatásokat figyelemmel követhetitek weboldalunkon.

2017. július 9. Telihold varázslat – Függőségeink elengedése a Föld energiájának segítségével

Mindenkinek csodás lelki felszabadulást kívánok!

Dudás Mária asztrológus

06304515002

Válj életed főszereplőjévé! Nyári elvonulás a lelki felszabadulásért 

Belső Béke

Címkék: Telihold függőség varázslat elengedés rossz dolgok pozitív gondolkodás asztrológia jövő megalapozása anyagi biztonság
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: