2017. július 23. Oroszlán Újhold – Válj életed főszereplőjévé!

A júliusi Oroszlán jegyében járó Újhold, hűen a hónaphoz (Áldás hava), áldásokat hozhat életünkbe, az elénk tárulkozó lehetőségek formájában.

Eljött az ideje, hogy valóban főszereplők legyetek életetek színpadán, ennek megteremtéséhez most minden támogatást megkaphattok az Univerzumtól.

Nagy volumenű tervekben gondolkodhattok, látványos dolgokba foghattok, amiben megmutathatják tudásotokat.

 

Eddig tettétek a dolgotokat, fejlődtetek, most itt az ideje, hogy ezt meg is mutassátok mindenkinek. Ahogy kiléptek a színpadra, reflektorfénybe kerültök és a körülöttetek lévők csodálatában és elismerésében sütkérezhettek.

Ha bíztok magatokban, akkor a nézők vastapsa garantált, viszont ha kételkedtek a sikerben, még mindig a régi minták, megszokások bűvöletében éltek, akkor elszalaszthatjátok ezt a remek lehetőséget, és félelmeitek által vezérelve ki is menekülhettek a helyzetből.

Pedig a mostani teremtő időszakban olyan csodák válhatnak valóra, amiért valóban felnéznek rátok és saját példátok átragadva a környezetetekre, változást eredményez. Belső fényetek egyre jobban erősödik, és átlépve testetek fizikai határát kiárad a világba.

Ki kell lépnetek otthonról és sokkal többet eljárni társaságba, hasonlóan gondolkodó, optimista emberek közé, ahol új ismeretségeket köthettek és lelkileg töltődhettek. Kimondottan kedvez az időszak ahhoz, hogy kapcsolatot építsetek, megtaláljátok a benneteket és céljaitokat támogató embereket, és rajtuk keresztül a lehetőségeket.

Az irányítás lehetősége

Az irányítás most a kezetekben van, ahogy a döntés is, felvállaljátok a főszerepet vagy maradtok életetek színdarabjának mellékszereplője.

Első lépésként nézzetek más szemmel magatokra, és találjátok meg azt az értéket, tudást, amire büszkék lehettek. Nézzetek tükörbe úgy, mint egy bátor Oroszlán, aki egy percig sem kételkedik abban, hogy mérhetetlen erő lakozik benne és nem fél semmitől.

Amennyiben úgy érzitek, ez még nem megy  annyira gördülékenyen, akkor legalább kezdjétek eljátszani. Ez nem önbecsapás, hanem az elme programozása, hisz minél többet mondotok magatokra egy pozitív véleményt tükör előtt állva, annál inkább hiszitek el. Az érték bennetek van, csak eddig nem vettétek észre.

Nézzük a további feladatokat:

- Legyetek önmagatok, és mutassátok meg a bennetek lévő értéket, tudást. Tündököljetek!

- Ti irányítsatok, nézzetek szembe a nehézségekkel és ne a kimenekülést válasszátok! Minél többször sikerül leküzdeni egy akadályt, annál magabiztosabbá váltok.

- Vívjátok ki az elismerést! Amint ti magatok elismeréssel és tisztelettel fordultok magatok felé, abban a pillanatban változnak a visszajelzések is felétek. Tanuljatok meg ámulatba esni teljesítményetektől, és jutalmazzátok meg magatokat mindig valami aprósággal.

- Amikor úgy érzitek, bizonytalankodtok, erősítsétek önbizalmatokat! A teremtő energiák bármiben mellétek állnak, ezért kell tudatosan figyelni arra, mit gondoltok, hogyan beszéltek magatokról. Az Univerzum nem válogat, a kimondott szavaid mellé áll, legyen az pozitív vagy negatív megnyilvánulás. Ne feledjétek, az aggodalom az ima egyik formája, ugyanúgy teremt, mint a hála és a hit.

Egy dologra viszont felhívnám a figyelmeteket!

Nagyon erőteljes, irányító energiák dolgoznak, amik nagyban támogatják fejlődéseteket, de közben a mértékre is vigyázni kell, legyetek tekintettel más fejlődésére is. A cél, hogy egyenrangú társa legyetek bárkinek és semmilyen módon ne érezzétek, hogy függtök tőle.

Az Újhold napja és az azt következő két hét tehát segít abban, hogy áloméletet teremtsetek magatok számára, amiben fontosak vagytok önmagatok számára. Mivel ezen a napon százszoros energiában sütkérezhetünk, ne feledkezzetek meg az esti varázslatról, amivel megalapozhatjátok a az időszak teremtését. Újhold napján vágylistát szoktunk készíteni, de most célszerűbb, ha vágytáblában gondolkodtok, amit jól látható helyre helyezzetek is ki!

A Hold 2-3 naponta jegyet vált, így változik a fejlődéseteket segítő energia is. Amennyiben a tudatos fejlődést választjátok, az aktuális holdi hatásokat figyelemmel követhetitek weboldalunkon.

 

Mindenkinek áldásokkal teli teremtő napokat kívánok!

Újhold varázslat 2017. Július 23. – Varázslat önmagadért

Dudás Mária asztrológus

06/30-4515002

 

Ki vagy Te? Ismerd meg lehetőségeidet! 

Belső Béke

Címkék: Újhold időszak átváltozás boldogság asztrológia jövendő változás áldás áldás hava
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: