2017. augusztus 7. Vízöntő Telihold – A lélek felszabadítása

Nagy fontosságú Teliholdhoz érkeztünk, amely augusztus 7-én este aktivizálja segítő energiáit.

Az Univerzum célja, hogy segítő kezet nyújtson a korlátozó magatartásmintáitok elengedéséhez, ami lelketeket eddig kalitkába zárta, és érzelmileg kiszolgáltatottá tette.

Azoktól a helyzetektől kell megszabadulnotok, amikben nem lehettek önmagatok, ahol úgy érzitek, valamit tennetek kell azért, hogy szeressenek benneteket. Sose feledjétek azt, hogy az őszinte szeretet feltétel nélküli és semmit nem kell bizonyítanotok érte!

Aki olvasta az augusztusi horoszkópot, az tudja, hogy ez a nap azért is különleges, mert a Vízöntő jegyének uralkodó bolygója, az Uránusz is ezen a napon kezdi meg látszólagos hátráló mozgását. Ez a hatás abban szeretne segíteni, hogy aki túlzottan alárendelődött, az most saját szabadságvágyát előtérbe helyezze. Mindazokban tud segítő kezet nyújtani, ami a változást szolgálja, és ami egyfajta egyéniséggé válást képvisel.

Itt az ideje, hogy ismét magatokba nézzetek, mint egy kívülálló (mint egy saját terapeuta), és megvizsgáljátok, hogy mivel csapjátok be magatokat? Milyen korlátozó magatartásmintákat használtok a mindennapokban, amivel észrevétlenül váltok kiszolgáltatottakká vagy akár rosszabb esetben áldozattá.

Hogy miért önbecsapás némelyik? Mert megszoktátok, hogy segítségével hívjátok fel magatokra a figyelmet, ezzel szeretnétek elismerést kivívni, vagy saját fontosságotokat érzékeltetni. A problémát az okozza, hogy ezek nem ti vagytok, egyfajta elvárás szerint működtök, amiket félelmeitek táplálnak, és függőségbe taszítanak benneteket.

 

Tegyétek fel magatoknak a kérdést!

- Hogyan érvényesítitek az akaratotokat? Mivel hívjátok fel a figyelmet magatokra?

Pl. ha segítségre szorultok? Vagy ha betegek vagytok?

- Aztán nem árt azt is megvizsgálni, milyen magatartásmintákkal próbáljátok kivívni az elismerést, mivel bizonyítjátok saját fontosságotokat, nélkülözhetetlenségeteket?

Mindenki helyett megcsináltok mindent, és állandóan lemondotok saját akaratotokról csak azért, hogy fontosnak érezzétek magatokat?

Legyetek őszinték magatokhoz a vizsgálódás során. Hiszen most saját magatokkal álltok szemben, nem kell mások reakciójától félnetek.

Csakis akkor tudtok szembenézni ezekkel a felvett téves magatartásmintákkal, ha őszintén felismeritek, hogy ez csak egy pótcselekvés, mert nem mertek önmagatok lenni, nem hiszitek el, hogy szerethetőek és értékesek vagytok.

 

 

 

És most is tegyétek fel a kérdést!

Mennyire hisztek magatokban?

Esetleg féltek attól, hogy ellenetek fordulnak, vagy elvesztitek azok szeretetét, akik fontosak számotokra, ha nem mindent az ő akaratuk szerint és érdekükben tesztek?

Félelem nélkül kell átlépnetek saját határaitokat! A félelem ellen a legjobb ellenszer, ha bíztok és hisztek magatokban, és ha ti magatok is feltétel nélkül szeretitek egyéniségeteket. Most minden energia a ti változásotokat segíti, azt, hogy boldogok legyetek. Lelketek túl sokáig volt kalitkába zárva, most már szárnyalásra vágyik! El kell engedni a görcsös akarást és a megfelelési vágyat azért, hogy szeressenek. Mások szeretete nem a tetteitektől függ, hanem attól, hogy ti mit gondoltok magatokról és mennyire szeretitek magatokat.

Milyen sokszor haragszunk magunkra tetteinkért, mert úgy gondoljuk jobbak is lehettünk volna… Vagy hibáztatjuk magunkat, hogy bár mindent megtettünk, mégsem kapunk viszonzást, és ilyenkor megint csak magunkban keressük a hibát. Pedig ennél sokkal fontosabb, hogy felelősséget vállaljunk gondolatainkért, mert a gondolatok szintjén tudunk változtatni és választani.

Választhatjuk, hogy érdemesnek tartjuk magunkat arra, hogy szeressenek és élvezzük az életet, vagy azt választjuk, beleszürkülünk a mindennapok monotóniájába és hagyjuk, hogy a minták irányítsanak, mint egy robotot. Változtassatok gondolataitokon, gondoljatok mindig szeretettel magatokra, hiszen tökéletesnek születtetek, ezt csakis belső félelmeitekkel, hitetlenségetekkel tudjátok megkérdőjelezni. Önmagatokkal kapcsolatos pozitív véleményetek és a lelketekből jövő szeretet segít abban, hogy megélhessétek a valódi szellemi szabadság érzését és egyéniséggé válásotokat.

Használjátok ki ezt a varázslatos, mindent megváltoztató estét, és végezzétek el a Telihold varázslatot! Higgyetek magatokban, ti is képesek vagytok varázsolni és változtatni életeteken.

Változást hozó, csodás Teliholdat kívánok mindenkinek!

Telihold varázslat 2017. augusztus 7.– Varázslat lelkünk felszabadításáért

Dudás Mária asztrológus

06304515002

 

Tanácsadás 

Belső Béke

Címkék: Telihold Augusztus 2017 energia asztrológia boldogság figyelem jövő
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: