2016. május 6. Újhold Varázslat – Készítsük el idén is vágy virágosládánkat!

A százszoros támogató energiákat hozó Újhold, holnap a földies Bika jegyében köszönt ránk, így a varázslat is ezeket a földies energiákat hasznosítja.

A varázslathoz hívjátok segítőül Cordelia Istennőt, aki a tavaszi és nyári virágok, valamint a virágtündérek álomszép istennője. Nem kell semmi hókusz-pókusz ahhoz, hogy meghalljon téged, elegendő, ha lehunyod a szemed és elképzeled, ahogy egy szép tavaszi délutánon tarka virágokkal teli réten állsz vagy sétálsz.

Ezután már csak szólítanod kell a szép Cordelia Istennőt.

Hogyan készítsétek el a mágikus vágy virágládát?

A tavasz beköszöntével szívesen palántázunk, ültetünk, és a Bika jegyében járó Újhold erre remek alkalmat szolgáltat. Tehát ültessetek ezen a napon vágypalántákat egy vágyládába.

Ehhez szükségetek lesz egy általatok megfelelő méretűnek tartott virágládára. Kinek mennyi vágya van, aszerint válassza ki. Nem érdemes túl sok palántában gondolkodni, mert minél kevesebb vágyatok van, annál jobban tudjátok összpontosítani teremtő energiátokat. Természetesen ezen kívül még szükségetek lesz annyi palántára (pl. margaréta vagy árvácska), amennyi vágyat meg szeretnétek valósítani az életetekben. Mindegyik virágpalánta egy vágyatokat fogja majd szimbolizálni.

 

Következő lépésként teremtsetek magatok körül nyugalmat, csendesedjetek el, és csakis az ültetésre koncentráljatok. Szólhat közben lágy relaxációs zene, gyújtsatok meg 3 gyertyát vagy mécsest, ami biztosítja, hogy a tér ahol vagytok, védett legyen.

Amennyiben erősíteni szeretnétek a mai nap teremtő energiáit, úgy jó, ha viseltek ezüst ékszert, és segítőül hívhatjátok az ásványokat is. A mai nap energiáinak a holdkő és a rózsakvarc a megfelelő.

Amikor úgy érzitek,felkészültetek, akkor kérjétek Cordelia Istennőt és a természet Angyalait, hogy részesítsék áldásukban a földet, amibe a palántákat ültetitek és kérjetek ugyanilyen áldást a növényekre is.

Ezután következik az ültetés.

Minden palántánál köszönjétek meg a földnek, hogy befogadja, növekedésében segíti és táplálja. Miközben a földbe helyezitek a növényt, gondoljatok arra a vágyatokra, amit az a növény képvisel, és köszönjétek meg, hogy életetekben is megteremtődött ez. Ahogy a növény gyökeret ver a talajban, úgy vernek „gyökeret” vágyaitok is a fizikai világotokban.

Szépen ültessétek el mindegyik vágyatokhoz tartozó növényt sorjában, ugyanezen módon.

Amikor a palántázás végére értek, mondjatok még egyszer köszönetet a földnek, Cordelia Istennőnek és a természet Angyalainak, amiért gondoskodó szeretettel védik vágynövényeiteket.

Már csak az utómunkálatok vannak hátra.

Minden nap nézegessétek, szeretgessétek vágy ültetvényeteket, látva benne saját vágyaitokat is, amik virágok formájában már ott vannak az életetekben. Köszönjétek meg, hogy veletek vannak, és figyeljétek, hogyan fejlődnek. A növény állapota képet ad majd arról, hogy melyik vágyatok az, amivel esetleg külön is kell foglalkozni, mert a többihez képest nem úgy fejlődik, vagy éppen stagnál a növekedése.

Amikor ilyet tapasztaltok, ne csüggedjetek, csupán gondoljátok át, mi zajlik bennetek ezzel a vággyal kapcsolatban. Esetleg nem is hiszitek, hogy megvalósul? Vagy nem hisztek magatokban? Esetleg félelmek dolgoznak bennetek? Vagy a régi minták, melyek megakadályoznak, hogy higgyetek a csodákban?

Ezeket kell elengedni, megtisztulni tőle, és a növényetek is egyből új erőre kap!

Mindenkinek kívánok csodás teremtő erőt és virágzó vágynövényeket!

Újhold 2016. május 6. – Teremtés a mindennapok anyagi biztonságáért!

Dudás Mária asztrológus

06304515002

Tanácsadások 

Belső Béke

Címkék: vágy virágosláda Újhold varázslat vágylista asztrológia Dudás Mária
Tetszett? Itt kifejezheted
Ne csak a Facebookon ->
Még ez is érdekes: