18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Gyönyörű és látványos húsvéti kert alkotása

Megosztás
Otthon

Húsvéti kert a lakásban? Igen! Saját húsvéti kertet alkothatsz a lakásban, ami egyben a hozzád érkező húsvéti locsolok kedvenc kertje is lesz, hiszen ha átment a vizsgán, vagyis egy szép húsvéti verssel meglocsolt, akkor bátran válogathat a kertedben található húsvéti csokoládék közül is.


Ehhez nem kell semmi más csak egy minimum 1 m2-es terület, de ha olyan szép nagyot és látványosabbat szeretnél, mint amit a képen látsz, akkor ahhoz minimum 2 m2-es területre lesz szükséged!

És ha megvan a kiválasztott terület, akkor jöhet a műfű, amivel beborítjuk ezt az egész területet.

Számos boltban már elég alacsony áron be lehet szerezni.





És ezután jönnek a kis filc kosárkák és az egyéb dekorációs figurák, ami lehet plüss figura porcelán, fa kicsi nagy méretű, ami csak szimpatikus.

És ezek köré pluszban más színű füvet tehetünk amivel jobban kiemeljük őket a kertből.

A filc kosárkák sajnos egy kicsit drágák és éppen ezért csináltam jó párat saját magam, mert egynek az árából kb. 3 db is kijön!

Filc kosárkák




Filc kosárkák: amire szükséged lesz: többszínű filc anyag bármilyen kreatív boltban beszerezhető, olló és gyors ragasztó vagy pillanatragasztó. És már kezdődhet is a munka.




Amikor az elrendezéssel is meg vagyunk akkor már nincs más dolgunk mint csokoládékkal feltölteni a kis húsvéti kertünket.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Pecsét Brigitta
Kérdés esetén üzenj nekem bátran a Nőivilág oldalon keresztül.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat