18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
18+

Intim szőrzet divat 2018 – Itt divat a NŐI kopaszság!

Megosztás
Szépség

Bevalljuk vagy nem, nagyon sok nő trend ide, trend oda, de teljesen leborotválja intim szőrzetét. Mit gondolnak erről a férfiak? Egy biztos! Az intim kopaszság trendi! Egy hibát azonban ne kövess el!

18+

Tartós szőrtelenítés, gyantázás, borotválás, és még sorolhatnánk milyen módszerekkel próbálnak a nő megszabadulni szőrzetüktől lábukon, hónaljukon, arcukon, és igen, intim testrészükön is.
Trend lett a kopaszság odalent! Is!

Azonban nem mindegy mivel távolítjuk el intim szőrzetünket ezen a kényes területen.
Több lehetőség is van, de egye nagyon súlyos hibát ne kövessünk el! 


Kérhetjük kozmetikus segítségét, és vannak, akik vállalnak intim gyantázást is. Otthon semmi esetre se próbálkozzunk intim szőrzetünket eltávolítani gyanta módszerrel, mert ezen a területen könnyen sérülést okozhatunk, véraláfutásos lesz a bőr, ha rosszul tépjük le a gyantát. A hihiéniáról nem is beszélve. 

Választhatjuk a tartós szőrtelenítést, ami szintén hatékony, bár a szőr mindig ki fog nőni, csak hosszabb idő alatt, ráadásul fájdalommal jár a beavatkozás, és nem is olcsó. Plusz többszöri ismétlés szükséges. 

Választhatjuk még otthoni módszerként a borotválást, ami megoldás lehet, de csakis a higiéniai szabályok betartásával! Ez sokak számára nem is jelent különös odafigyelést, pedig szükséges lenne.
Intim szőrzet borotválásához mindig új borotvát használjunk! Ne használjuk azt a borotvát, amit esetleg lábunkon használtunk korábban, akár percekkel azelőtt! Borotvahab és szőrtelenítő krém! 

Intim területre sose kenjünk szőrtelenítő krémet! Meg se próbáljuk!
Arról nem is beszélve, hogy ezek a készítmények módosíthatják a hüvelyflórát, megégethetik a nyálkahártyát, és számos felülfertőzés táptalapját adhatják.

A szőrzet fontos!

Mindazonáltal érdemes tudni, hogy a szőrzet egész testünkön védő funkciót tölt be.
Így intim testrészünkön is.

Kipróbálni

Sokan lesznek, akik még soha nem távolították el intim szőrzetüket, és megpróbálják.
Nem kell félni, megijedni, amennyiben körültekintően járunk el.
Kérdés lesz azonban, meg tudjuk-e szokni az érzést. És kérdés lesz az is, hogyan reagál bőrünk erre a beavatkozásra. 


Megosztás

18+
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat
18+