18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Braun Nyereményjáték - Silk-épil 9 SkinSpa 9-969V

Megosztás
Nyereményjáték

Ezt a terméket sorsoljuk ki a Braun jóvoltából! Töltsd ki a kérdőívet és fogadd el a játékszabályzatot! Sok szerencsét kívánunk! A játék 2017.11.01. - 2017.11.08.


A nyereményjáték lezárult! 

A Silk-épil 9 Wet&Dry az eddigi leggyorsabb és Braun precízebb epilátor, amely még azokat a rövid szőrszálakat is eltávolítja, amelyekkel a gyanta sem birkózik meg, hogy bőre ellenállhatatlanul sima legyen akár 4 héten keresztül. 

Az új, erősebb bőrradírozó kefe 6-szor hatékonyabb, mint a kézi bőrradírozás, így eredményesebben küzd a szőrbenövés ellen. 

A gyengéd bőrradírozó kefe láthatóan finomabbá és selymes tapintásúvá varázsolja a bőrét. 

A borotvafej még a legérzékenyebb területeken is alkalmas a szőr eltávolítására. A termékcsalád legújabb tartozéka: a masszázsfeltét, amely jelentősen élénkíti a vérkeringést, és szebb megjelenést kölcsönöz bőrének.

A termékről itt találsz meg minden információt!

Braun - Silk-épil 9 SkinSpa 9-969V 





Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat