18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ez a három csillagjegyű nő a tökéletes anya

Megosztás
Tipológia

Kíváncsi vagy, hogy egy nap jó anya leszel? A csillagjegyed a kérdésre választ adhat!


Ez a 3 csillagjegy lesz a tökéletes Anya


1.Bika
A Bika nők arra születtek, hogy jó anyák legyenek. Miért? Szeretik megszervezni a gyermekek életét, speciálisan strukturáltak és mindig lehet rájuk támaszkodni. Ezenkívül sikerrel járnak karrierjük során, és gyermekeikre fordítják a szükséges figyelmet. A jó ízlést és a művészetet, a divat és a kultúra iránti nagy érdeklődést az új generáció is színezi. De vigyázz: A Bika anyák néha erős hangulatváltozásokat és hiábavalóságot mutathatnak.

2. Rák
Nem adhat nagyobb biztonságot, mint egy Rák anya! Nagy elkötelezettséggel és gondoskodással gondoskodnak gyermekeikről. Nem csoda, mert még fiatal korban a Rák nők barátaik körében népszerűek a nyitott fülük és melegségük miatt. A Rák anyáknak a legerősebb kapcsolatuk van a gyermekeikkel az összes csillagjeggyel szemben. A legjobb: az anyaszerepükön keresztül a Rák nők egyre magabiztosabbá és nyitottabbá válnak.

3. Nyilas
Kalandozó család! Nyilas nők szívükből szeretik gyermekeiket, és szeretik a spontán dolgokat velük megélni. Ők messze a leginkább humoros anyák. A vidámság a gyerekeket is színezi, és a hangulat otthon mindig jó. Mindazonáltal nagyon jók karrier vonalon is, ahol mindig sikeresek. De meg kell dolgozniuk a türelmetlenségükkel szemben és a megingathatatlanságuk érdekében.

Minden anya jó anya, de ez a három csillagjegy különösen szerencsés alkat, ezért kerültek a fókuszpontba.
Csillagjegyünket nem tudjuk meghazudtolni, levetkőzni.
A humor igenis nem mindenkinek adatott meg például.
És még rengeteg személyiségjegy van, melyek anyai értelmezésben nem járnak kézen fogva egy adott személyiség esetében. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat