18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Heidi Klum – Ez a valóság Photosop nélkül!

Megosztás
Szépség

Be kéne tiltani a Photoshop "torzította" képeket? Vagy mégsem? Kérdés, mennyire érzi tőlük sok nő magát „sosem elég szépnek”. Nincs mit feladni a vágyakon! Mert nem valódi, ami után sokan vágyódnak.


Sok az önbizalomhiányos nő, akit a média tesz azzá.
És nem az ő hibájuk, hanem a technikáé, a divatirányzatoké.

Amikor megjelenik a legújabb kabát, bikini, pulóver, nadrág trend, sokan el sem tudják képelni, hogyan állhatna ez rajtuk jó.
Még rosszabb, amikor valaki úgy gondolja, számára előnyös, holott tragikus a kinézet rá öltve.

Ez a torz kép nem véletlenül alakul ki.
A médiában és reklámokban a reflektorfényben lévő modellek azt sugallják, hogy létezik a tökéletes alak, bőr, és ezzel együtt a szépség.

Ékes példa erre Heidi Klum, akiért megőrültek és most is megőrülnek a férfiak, sok nő rá akar hasonlítani. Igen, korához képest sokan megirigylik, de amit most mutatunk az egyben rávilágíthat arra is, mennyire becsapós ez a kinézet, hogyan csinálnak belőlünk bolondot, egyre több nőből önbizalomhiányos nőt.. Amikor például a mell az egyik képen még extra kis méretű, addig a másik képen, már kerek és telt.
És nem szilikon, ez egyszerűen a Photoshop és retusálás eredménye.Ő sem hibátlan, és lehet rajtunk van pár kiló felesleg, amit le lehet dolgozni.
De ne akarjunk ikonok után mi is „tökéletesek” lenni, mert ők sem azok a való életben.

Talán nem ez lesz a legnépszerűbb cikkünk sokak számára, de aki önbizalomhiányban szenved, mindenképpen érdemes megfogadnia egy tippet és tanácsot.

Üsse be hírességek nevét a Google keresőjébe és írja mellé a következőt is:

Without Photoshop

Egyből több önbizalma lesz! 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat