18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Az utált TOKA eltüntetése apró trükkökkel

Megosztás
Szépség

Az állunk alatt csúnyálkodó toka sokunk legutálatosabb testrésze. Akár a túlsúly következtében, akár genetikai adottságként jelenik meg, az egyik esztétikailag leginkább zavaró testrészünk a toka.


Amennyiben magabiztosságunk emiatt csökken, akkor itt az ideje, hogy tegyünk ellene valamit, hiszen minél hosszabb ideig kerüljük el a problémát, annál rosszabbul érezzük magunkat.


De hogyan lehet megszabadulni a tokától anélkül, hogy túl sok pénzt költenénk plasztikai műtétre vagy más drága kezelésekre? A választ itt és most megtalálod. Íme, öt csodálatosan egyszerű módszer, hogy miként tüntessük el tokánkat a smink, frizura vagy öltözködés segítségével.

Frizura

1. Próbáljunk ki olyan frizurát, amelynél fürtjeink nem érnek a nyakunkhoz és nincs az állunk közelében. A vállig érő haj könnyedén kihangsúlyozza a tokát. Nem kell természetesen lemondanunk a hosszú hajról, hiszen ez esetben a magas lófarok a a másik javasolt frizura, amely optikailag kevésbé teszi hangsúlyossá az állat, helyesebben a tokát. Rövid haj esetén a leginkább a bob frizura válik be, de a lényeg most is az, hogy figyeljünk arra, hogy a hajunk semmiképpen sem az állunk alatt érjen véget.

Ruha

2. Érdemes elgondolkodnunk azon is, hogy milyen ruhát vegyünk fel? Hisz valójában az, amit felveszünk jelentősen befolyásolja az optikai hatást. A fő feladat, hogy el kell terelni a figyelmet a tokáról. Hogyan öltözködjünk? A válasz az, hogy viseljünk garbót, magas nyakú blúzt, felsőket. Szerencsére az efféle ruhadarabok nagyon stílusosak és könnyen párosíthatók egy testhez állóbb nadrággal is, ami tovább növeli a pozitív esztétikai megjelenést!

Smink

3. Készítsünk sminket, ami az arcunkra és a szemeinkre vonzza a tekintetet. Szemhéjunkra és orcánkra helyezett vékony „fényréteg” eltereli a figyelmet, és máris nem a tokára fókuszál a közönség.

Szájszín

4. A megfelelő ajakszín kiválasztása nagyon hangsúlyos az eredmény szempontjából, ahol a cél ismét a figyelem elterelése a tokáról. Egy jól megválasztott ajakszínt használva a tekintetek nem az arcunk alatti részre szögeződnek. Mi inkább a sötétebb színű rúzsokat javasoljuk a cél eléréséhez.

Férfiaknak

5. És végül legyen egy tipp a párunknak is, hátha neki lenne nagy szüksége rá. A lényeg, hogy borotválkozáskor jól definiált arcéleket hagyjunk a borostából, ami ha nem is láthatatlanná teszi a tokát, de mindenképpen eltereli róla a figyelmet. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat