18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Mascarpone - Erdei gyümölcs desszert

Megosztás
Recept

6 személynek 75 g + 75 g Cukor 1 csomag vaníliás cukor 600 ml piros gyümölcslé (pl. cseresznye vagy piros szőlő) 900 g–1 kg fagyasztott vegyes erdei gyümölcs 50 g étkezési keményítő 50 g tejcsokoládé 250–300 g tejszín 500 g Mascarpone 500 g túró 2–3 TL Bourbon-Vaníliás cukor


Elkészítés
25 perc és a könnyű kategóriába tartozik.
1.
75 g cukrot, a vaníliás cukrot, 1⁄2 l gyümölcslevet és a fele erdei gyümölcsöt főzd össze.
A keményítőt és a maradék gyümölcslevet keverd össze és öntsd bele a forrásban lévő keverékbe.
Forrald 2-3 percig és állandó keverés közben add hozzá a maradék gyümölcsöt.
2.
Vedd le a tűzhelyről és hagyd kihűlni. Időnként keverd meg.



3.
A csokoládéból vágj egy hámozóval kis darabokat. Verd fel a tejszínt kemény habbá.
Keverd össze a mascarponét, a túrót, 75 g cukrot és a vaníliás cukrot. Keverd bele a felvert tejszínbe.
4.
A gyümölcsös részt és a mascarpone krémet rétegezd le egy nagy desszertes tálban. A krém legyen a tetején. A csokidarabokat használd díszítésként.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés


Népszerű cikkek