18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2017. szeptember 20. Szűz Újhold – Testi-lelki egészség és belső egyensúlyteremtés

Megosztás
Asztrológia

Ez az Újhold most különleges energiákkal lep meg minket, hiszen a Szűz jegyében kezdődik, de még a nap folyamán átlép a Mérleg jegyébe a Hold. A Szűz jegy energiájának erőssége az önelemzés, éleslátás és az aprólékos tervezés, rendrakás.


A Mérleg segítségével mindezt most a belső egyensúlyunk, harmóniánk érdekében tudjuk kihasználni, helyreállítva saját egészségünket test-lélek-szellem szintjén.

Újrakezdés időszakát hozza el számunkra a nap, de ahhoz, hogy tisztán lássuk a változtatások igényét, először egyfajta számvetésre, önelemzésre lesz szükség. 


A természetben a betakarítás időszakát éljük, de a termés gazdagsága függ az elvetett magoktól és azok gondozásáról. Igaz ez, a saját életetekre is. 

Akkor élvezhetitek munkátok gyümölcsét, ha mindent megtettetek céljaitok eléréséért. Ha csak üldögéltetek, várva a csodát, vagy ár ellen úsztatok, nem fogadva el az Univerzum törvényeit, akkor elég szegényes lett a termésetek, és a mostani Újhold is szegényes lehetőségeket nyújthat számotokra. 

Ismeritek a közmondást: „Ki mint vet, úgy arat”. 



Tehát itt az ideje, hogy átgondoljátok az elmúlt időszakot, megvizsgáljátok az elért eredményeket, hogy új stratégiákat tudjatok kialakítani, mellyel a még problémás helyzeteket megoldjátok. A Szűz jegyéhez tartoznak a mindennapok, a munka, és az egészség is, mind testi, mind lelki szinten.
Szükség lesz egy jó alapos külső-belső nagytakarításra, ami lehetőséget nyújt ahhoz, hogy szelektáljatok az életetekben. Nézzétek meg szigorúan, minek van helye az életetekben, mi lehet az, ami még hasznos lehet és mi az, ami már egyáltalán nincs hasznotokra, csak megakadályozza a friss segítő energiák beáramlását.
Tehát, ha azt látjátok, hogy munkátokban szükséges a változás, vagy egészségetek érdekében kell lépnetek és életmódot változtatnotok, akkor ne késlekedjetek, azonnal tegyétek meg a szükséges lépéseket.

Ahogy lakásotokból fizikailag kidobjátok a már haszontalan és egészségtelen tárgyakat, élelmiszereket, úgy tisztítsátok meg magatokat lelkileg is, nézzetek magatokba, mi tesz benneteket boldogtalanná. Józan átgondolásra és gyakorlatias cselekvésre, tervezésre van szükség.

Vágylistátok legyen most egy ütemterv, egy stratégiai terv, amely a változások lépéseiről szól majd. Változatlanul a felszabadulásotokért dolgoztok, de mindezt ésszel kell most tennetek. Az időszak támogat abban, hogy új támogatókat találjatok, új társulásokat kössetek, de ne égessetek fel minden hidat magatok mögött, csak azokkal szakítsátok meg az együttműködést, akik már valóban akadályoznak benneteket az előrelépésben.



Térjünk egy kicsit vissza lelketek egészségére, hiszen ez mindent befolyásol az életetekben. A lelki jól lét az alapja mindennek, legyen szó önmegvalósításról, önbizalomról vagy testi egészségről, boldogságról.

Testetek egy igen jól működő jelzőrendszer, melyen keresztül lelketek szeretne üzenni. Minden fájdalom és minden betegség egyfajta segélykiáltás lelketek irányából, hogy nem érzi jól magát, boldogtalan. Ha odafigyeltek a jelekre, és megfejtitek szimbolikus jelentését, akkor máris kezetekben a kulcs ahhoz, hogy min kell változtatnotok. A megoldást sosem önmagatokon kívül fogjátok megtalálni, hanem magatokban, ugyanis legtöbbször ti magatok vagytok saját magatok ellenségei. Tanácsot, útmutatást érdemes kérni, sőt segítséget is, de arra ne számítsatok, hogy valaki helyettetek fogja megoldani a problémátokat.

Mivel mérgezhetitek lelketeket?

- Állandó önkritikával, elégedetlenséggel, amellyel megakadályozzátok a boldogság, elégedettség érzését, és ezzel mind energiátokat megcsapoljátok, mind rezgéseteket csökkentitek. Dicsérjétek minél többet magatokat és legyetek hálásak!

- Azzal, ha nem azt teszitek, ami a dolgotok lenne az életetekben, holtvágányra tévedtetek és nem találjátok a saját utatokat. A mindennapok monotóniája szintén a boldogtalanság érzését fokozzák bennetek. Gondoljatok Konfuciusz mondására! 

„Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során.”

- Azzal, ha mindig más fontos számotokra, és mindig mások ügyeinek megoldásával foglalkoztok. Ezzel persze csak látszólag könnyítitek meg az ő dolgát, viszont elodázzátok vele saját életetek megoldását.

Sajnos sok esetben tapasztalom, hogy a betegség nem csak a lélek segélykiáltása, hanem egyfajta figyelemfelhívás is. Ennek valószínűleg gyermekkori mintákban van az eredete, tehát gyermekként már azt tapasztaltátok, hogy akkor figyeltek rátok oda, ha betegek lettetek. Ez aztán kialakított egy téves önérvényesítési formát, amivel saját egészségeteket romboljátok. Ahogy mindent meg lehet változtatni, úgy ezt a téves működést is, csak el kell határozni és tudatosan figyelned reakcióitokat. Mindenki saját öngyógyítója, ha hisz magában. 



Újhold napja százszoros energiákkal támogat bennünket, így ne késlekedjetek szánjatok időt az őszi „nagytakarításra”, és teremtsetek rendet magatokban és magatok körül is. Szeptember 22-én újabb támogató energiával érkezik az Őszi napforduló, amikor megalapozhatjátok az évszak eredményességét.


Mindenkinek csodás teremtést kívánok!

2017. szeptember 20. Újholdvarázslat- Varázslatos vágylista


Dudás Mária asztrológust
06304515002


Szükséged van segítségre? 

Belső Béke


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat