18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

2017. szeptember 20. Újholdvarázslat- Varázslatos vágylista

Megosztás
Asztrológia

Ezen a napon az Újhold már korán reggel érezteti támogató energiáit, így a varázslatra az egész nap alkalmas. Mint tudjátok, ezen a napon százszoros energiák segítenek benneteket, így vágyaitok elérése érdekében folytatott munkátok is nagyobb hatásfokkal működik.


Szükség is lesz most több időre, hiszen a vágylista elkészítéséhez át kell gondolnotok az elmúlt időszakot.

Gondoljátok át tehát életeteket és nézzétek meg hol szükséges változtatni. 


  • Munkátokban? 
  • Életmódotokban? 
  • Pénzügyeitekben? 

Gondoljatok végig mindent, és válasszátok ki a lényeges dolgokat, ami boldogságotokhoz, egészségetekhez szükségesek.

Írjátok fel a legfontosabbakat vágylistátokra vagy vágytáblátokra és kezdjetek neki a stratégiai terv elkészítésének!

Ne akarjatok egyszerre sok célt megfogalmazni, a legfontosabbakat válasszátok ki, hogy hatékony tervet tudjatok készíteni. Minden célhoz írjátok össze, mit kell tennetek. Pl. ha egészségetek érdekében szeretnétek életmódot váltani, akkor ehhez készítsetek tervet. Írjátok fel, hogy hetente hányszor fogtok mozogni, mennyi időt szántok pihenésre, szórakozásra. Aki az étkezésén is szeretne változtatni, az fizikailag is szabaduljon meg a káros élelmiszerektől, és étkezés átalakításához írjon tervet.



Aki munkahelyet szeretne váltani, tervezze meg, mit kell ehhez megtennie. Pl. önéletrajz, motivációs levél írás, terv ahhoz hova külditek el, hova mentek el érdeklődni, kinek a segítségét kéritek.

Miért fontos, hogy tervet készíts?

Azért fontos a terv elkészítése, mert ez olyan lesz, mint egy szerződés saját magatokkal, ami ösztönöz arra, hogy valóban változtassatok. Az sem baj, ha csak egy célt fogalmaztok meg, de az nagyon fontos, hogy a tervet elkészítsétek hozzá.
Olyan tennivalókat soroljatok fel, amit valóban meg tudtok tenni, így sikerülhet vágyaitok felé vezető úton elindulni.

Újhold estéjén végezzétek el a varázslatot, az alábbiak szerint:
Vonuljatok el egy csendes szobába, ahol senki nem zavar benneteket. Jó, ha előtte tértisztítást végeztek, gyertyával, vagy füstölővel. Ha szükséges és van rá időtök, akkor takarítsátok ki a szobát, és rakjatok rendet. Készítsétek elő azt a listát, ami a kiválasztott vágyatokat és az eléréséhez szükséges lépéseket tartalmazza. Ezután gyújtsatok meg egy gyertyát, vagy egy mécsest, csendesedjetek el, és csakis a vágyatokra összpontosítsatok. 



Kérjétek meg Őrangyalotokat, hogy legyen a segítségetekre, és vegye fel azokkal a az Angyalokkal a kapcsolatot akik vágyatok elérésében segítségetekre lehetnek. A spirituális kapcsolódást erősítheti még, ha ezüst ékszert viseltek, és van nálatok holdkő, hegyikristály, leopárdjáspis. Ne kételkedjetek, az Angyalok segítségetekre sietnek, ahogy megkéritek Őket. Mindig körülöttünk vannak, de kérni kell, maguktól nem avatkozhatnak a dolgainkba. 




  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat