18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Asztrológia diéta – Így lesz minden csillagjegy sovány! – Mit egyél és mit ne egyél!

Megosztás
Tipológia

Azt mindenki tudja, hogy az asztrológia sokszor „be tud találni” például személyiségjellemzés, típuselemzés, egészségi állapot, szerelem és még sorolhatnánk. A fogyókúra esetén is így van! Melyik csillagjegy, hogyan lehet sovány! Mit egyél, és mit ne egyél csillagjegyednek megfelelően!


Nem vagyunk egyformák, de a csillagjegyek szerinti besorolás jól megmutatja, kinek mit érdemes ennie, és mely ételeket jobb, ha inkább elkerül.

Vízöntő

A Vízöntő az a típus, aki minden diétát kipróbál, de ezek közül csak pár működik, és az is csak ideig óráig. Az egyik, ami az ő esetében segíthet, ha társat talál magának, akivel együtt diétáznak. Ételek terén az ázsiai konyha ajánlott számára. Rengeteg zöldség, rizs, és rostban gazdag étrend.

Halak

A Halak egyik hatékony fogyókúrája például a sport lehet, de ez is személyi edző segítségével, aki diktálja az iramot, és megmutatja neki, valójában milyen erő és kitartás lakozik benne. Főleg a halételek ajánlottak számára. És nagyon fontos, hogy eleget aludjon!


Kos

A Kosa nők gyakran türelmetlenek fogyókúra terén is az eredményekkel. Számára a mozgás a leghatékonyabb fogyókúra, amivel rövid idő alatt látványos eredményt tud elérni. Ezen túlmenően a táplálkozás is fontos, és nem is igazán a ételek fajtája a fontos, hanem az, hogy lassan rágjon, és kellő mennyiségű folyadékot vigyen be. Ez a kettő ugyanis gyenge pontja.


Bika

Az ételek előkészítése nem az erőssége, és nem is igazán van ideje órákat a konyhában tölteni. Ezzel semmi gond nincsen, és éppen ehhez az életvitelhez számára a legjobb választás fogyókúra esetén a mediterrán konyha követése. Jó választás lehet még diéta kúrának a gyümölcslé kúra, miszerint 3 napig csak és kizárólag frissen facsart vagy préselt gyümölcsöket eszik.

Ikrek

Az Ikrek nő szerencsés alkat, ha fogyókúráról van szó. Mivel nagyon mozgékony, eleven és aktív, e mellé a legjobb fogyókúra számára, ha naponta többször, keveset eszik. Mindenből csak egy kicsit.

Rák

A Hold állasai erőteljesen befolyásolják étvágyát és hangulatát. A fogyó Hold időszaka a legjobb számára a diéta elkezdéséhez. Ezen túlmenően a Rák nő hajlamos a depresszióra, és e mellé ilyenkor gyakran párosul az evési kényszer is. Ilyenkor előkerül a csokoládé és egyéb édességek. Hatékony ellenszere lehet ennek a meditáció. Ételek közül kifejezetten a saláták ajánlottak számára, mert ez az egyedüli, ami ellensúlyozni tudja a nassolást, rostban gazdag és elnyomja az éhségérzetet.

A többi csillagjegyet a következő oldalon találod!




  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat