18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
18+

Csillagjegyek érzéki pontjai – Neked melyik az?

Megosztás
Tipológia

Az asztrológia minden területen vizsgál, elemez, és mint ilyen, szerelmi életünk terén is szembesít. Egy kis önvizsgálat, vagy inkább felismerés? Te tudod, melyik a legérzékenyebb pont testeden? Lehet, ezek után fogod kipróbálni!

18+

Csillagjegyek érzéki pontjai

Kos
Borzongás fut végig a testén, ha fülcimpáját megérintik. Kiváló csábítás számára egy gyengéd fej masszázs, és mellé pár csók a nyak tájékára.

Bika
gyakorlatilag egész teste szenzoros az érintésre és bármilyen ingerre. Legjobban akkor adja át magát az élvezetnek, ha fején és nyakán érik ezek az ingerek. 

Ikrek

Az Ikrek jegy szülötte eleve vidám, játékos, és roppant sokoldalú.
Ennek megfelelően az érintés szinte bárhol bizsergést vált ki, de mégis a legérzékenyebb pontja az a nyaka és háta. Mivel ott nem látja mi történik, csak az érzékelésre hagyatkozhat, extra kíváncsisággal tölti el. Ez is játék része. 

Rák
Csakis a gyengéd érintések hatásosak és érik el céljukat, ezen belül is mellbimbója a legérzékenyebb. Innen mindenki tovább tudja gondolni, hogyan érintse meg azokat.

Oroszlán

Igazi ínyenc, de legjobban, akár csak egy oroszlán, a hátán találhatóak ezek a legérzékenyebb pontok. Különösen a gerinc területén. De van még egy pont! Az ajkai!

Szűz
Forró csók, ölelés, de a legérzékenyebb pontja az nem más, mint köldöke. Ha itt megérintik, akkor képtelen gondolkodni, teljesen átadja magát az élvezetnek.

Mérleg
Imádja az intenzív és érzéki érintéseket. Egész testén! De van kiemelten érzékeny pontja. Ez pedig a popsija.

Skorpió
Amilyen a személyisége, nyitott, őszinte, sokszor kíméletlenül is, és így a légyottok esetén sem visszahúzódó. Feneke és nőiségének legfőbb szimbóluma az, ahol elveszíti minden gátlását. Nem is kell hozzá sok idő!

Nyilas
Combjai belső fele, ha ezt megsimogatják, végig csókolják, nos az maga a katarzis számára.

Bak

Apró, kis érintések, és meglepő lesz a testrész, de ez nem más, mint a térd és a combok. De van még pont, ahol érzékeny! Ez pedig a hát alsó fele.

Vízöntő
Imádja a láb masszázst, különösen boka tájékon érzékeny és nehezen tudja türtőztetni magát. Vágyainak itt nem lehet parancsolni vagy gátat szabni.

Halak
Talp, talp, talp. Egy este, ami talp masszázzsal kezdődik, biztosan forró perceket tartogat majd. 



18+
  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat
18+