18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves
Hirdetés

Cavatelli tészta cukkinivel és garnélával

Megosztás
Konyha

Saláta és tészta egyben. Ropogós összetevők, színek, ízek és fantasztikus kreativitás. Mindezt 25 perc alatt összeállíthatjuk. Ismerjük a Cavatelli tésztát? Nem? Érdemes kipróbálni! A garnéla sokak kedvence, ráadásul ehhez az ételhez csak kevésre lesz szükségünk. Hogyan készül a Cavatelli tészta cukkinivel és garnélával?


Saláta és tészta egyben.

Ropogós összetevők, színek, ízek és fantasztikus kreativitás.

Mindezt 25 perc alatt összeállíthatjuk.

Ismerjük a Cavatelli tésztát?

Nem?

Érdemes kipróbálni!

A garnéla sokak kedvence, ráadásul ehhez az ételhez csak kevésre lesz szükségünk.

Hogyan készül a Cavatelli tészta cukkinivel és garnélával?

Mi kell hozzá? (4 szémy részére)
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 250 g cukkini
  • 2 paradicsom
  • 400 g konyhakész garnéla
  • 400 g Cavatelli tészta
  • só, cukor (csipet), bors
  • 2 evőkanál olíva olaj
  • 200 g főzőtejszín
  • 1 teáskanál étkezési keményítő
Elkészítés

Tisztítsuk meg a fokhagymát, és a cukkinit mossuk meg. A cukkini méretétől függően harmadoljuk vagy negyedeljük, és vágjuk közepesen vastag csíkokra.

A paradicsomot mossuk meg, és ha szeretnénk, távolítsuk el a héját. Negyedeljük, és távolítsuk el a magjait.

A garnélát mossuk meg, töröljük szárazra. A tésztát főzzük meg forrásban lévő sós vízben, a csomagoláson előírtak szerint.

Az olívaolajat melegítsük fel serpenyőben, pirítsuk meg rajta először a garnélákat, ízesítsük sóval, borssal.

Most hozzáadhatjuk a cukkinit és a tört fokhagymát, majd a paradicsomot. Jól forgassuk át, majd öntsük rá a főzőtejszínt, és forraljuk össze.

Az étkezési keményítőt kevés hideg vízzel keverjük simára, és öntsük a forrásban lévő tejszínes keverékhez. Forraljuk össze körülbelül 1 perc alatt. Most ízesíthetjük még sóval, borssal, csipet cukorral.

Legvégül adjuk hozzá a leszűrt, szárazra csepegtetett tésztát.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat

Te leszel az első! Ezt még senki nem olvasta!

Iratkozz fel, hogy ezek a cikkek eljussanak hozzád!

Meglepetéssel készülünk neked ünnepek alkalmával!
További információk


Hirdetés


Népszerű cikkek