Viszlát a fazéknak!
Most hogyan főzzük a tojást?
Hideg vízbe tesszük lábosban, majd felforraljuk.
Vagy túlfőzzük, vagy lágy marad, mert a legtöbben nem nézik az időt, mikor kezdett el felforrni a víz.
Plusz a lábost is el kell mosogatni utána, de ah ez még nem lenne elég, akkor a víz forralás közben ki is fröcskölhet, ami szintén takarítást igényel.
Ezt el lehet felejteni!
Forralás nélkül is lehet tojást főzni!
Amire szükség lesz, az egy sütő, és egy sütőforma, amiből a tojás nem tud kiborulni.
Például muffin sütőforma.
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Helyezzük be a sütőformába tett tojást.
Süssük körülbelül 9, maximum 12 percig.
Vigyázzunk, amikor kivesszük, mert a tojás nagyon forró lesz.
Ez a módszer különösen akkor praktikus, ha nagy mennyiségben szeretnénk tojást főzni például egy villásreggelihez.
A tojások mellé betehetünk zsemlét vagy bármilyen pékterméket, és így egyszerre készülhetünk el mindennel.
Pancsolás és láboshasználat nélkül!
Minek koszos edényeket gyártani pluszban, ha nem szükséges.
- Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat
- Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat