Szeretünk különleges ízeket kombinálni?
Jó lenne túrógombócot készíteni, de nem szeretnénk főzőcskézni
Vágyunk egy komplett menüre, amivel garantáltan beírjuk magunkat a főzőtudósok könyvébe?
Mostani menüajánlók minden kívánságot teljesít!
Kóstoltunk már citromlevest?
Készítettünk már pulykanyársat dióval ízesítve?
Hogyan készül a túrógombóc főzés nélkül! Az arányokon múlik minden!
Íme a receptek!
Tejet és tejszínt öntünk egy kancsóba. Ízlés szerint cukrot és vaníliás cukrot teszünk bele. Két citrom héját hozzá reszeljük, majd a levüket is belenyomjuk. Alaposan megkeverve, hidegen fogyasztjuk. Mentával díszíthetjük.
Hozzávalók
A darált pulykahúst sózzuk és borsozzuk, majd keverjük össze. Fapálcára dolgozzuk rá, hosszúkás formára. Kevés olajon kezdjük el sütni, körkörösen, minden oldalát. Félidőben szórjuk mellé a durvára vágott dióbelet és a felkarikázott chili paprikát. Öntsük fel tejszínnel, és adjunk hozzá kevés mézet. Forraljuk össze, és már kész is a pulykanyárs a szósszal együtt. Serpenyőben olvasszuk ki a kockázott szalonna zsírját, majd szedjük ki egy tálkába. A szalonna zsírhoz adjunk cukrot, balzsamecetet és egy lime levét. Forraljuk át és ezt öntsük a megmosott, széttépkedett fejes salátára. Tetejére halmozzuk a szalonna pörcöket és finomra vágott lilahagymát.
Hozzávalók
A túrót keverjük össze cukorral, vaníliás cukorral, egy kanál tejföllel és egy evőkanál búzadarával, majd hagyjuk állni körülbelöl 10 percet. Vizes kézzel gombócokat gyúrunk, majd kakaóba forgatjuk őket. A málnát villával nyomjuk szét és tegyük a csokis túrógombócok mellé.
Hozzávalók
Szakacsom
Schemperger S. Roland
- Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat
- Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat