18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Falevélből rózsacsokor

Megosztás
Otthon

Fantázia, kézügyesség, és szinte el sem hisszük, hogy ezt meg lehet csinálni.  Pedig nem is olyan nehéz, és már most is el lehet kezdeni, hiszen semmilyen különleges alkotórészre nincsen szükség hozzá. A leveleket színek szerint tudjuk variálni, és  ettől lesz mindegyik csokor egyedi, mert nem készíthető belőle két ugyan olyan.   Tipp Hajlakkal lefújva, még csillogni is fognak a levelek. Most megmutatjuk lépésről lépésre, hogyan készül falevélből a rózsa, akár rózsacsokor.


Fantázia, kézügyesség, és szinte el sem hisszük, hogy ezt meg lehet csinálni. 
Pedig nem is olyan nehéz, és már most is el lehet kezdeni, hiszen semmilyen különleges alkotórészre nincsen szükség hozzá.

A leveleket színek szerint tudjuk variálni, és  ettől lesz mindegyik csokor egyedi, mert nem készíthető belőle két ugyan olyan.

 

Tipp

Hajlakkal lefújva, még csillogni is fognak a levelek.

Most megmutatjuk lépésről lépésre, hogyan készül falevélből a rózsa, akár rózsacsokor.

Rózsacsokor falevélből
Első lépés
Második lépés

Harmadik lépés

Negyedik lépés

Ötödik lépés

Hatodik lépés

Így néz ki csokorba illesztve

Réz csokor

Vörös csokor

Zöldes sárga csokor

 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat