18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Gesztenyekígyó gyerekeknek

Megosztás
Otthon

Itt az ősz, és vele együtt elérkezik a gesztenyegyűjtés ideje is. Ez  az apró barna termés remek kikapcsolódást is nyújthat az egész családnak.  A gyerekek imádnak gesztenyét gyűjteni kirándulások alkalmával, és a szülők ha ügyesek, aranyos játékot készíthetnek gyerekeikkel együtt. Az elkészítés nagyon egyszerű, ezért a gyerekek is aktívan részt vehetnek a játékban. Kivétel azon részében, amikor a gesztenyéket a dugóhúzóval kilyukasztjuk! A felfűzés viszont az ő feladatuk lehet.


Itt az ősz, és vele együtt elérkezik a gesztenyegyűjtés ideje is. Ez  az apró barna termés remek kikapcsolódást is nyújthat az egész családnak. 

A gyerekek imádnak gesztenyét gyűjteni kirándulások alkalmával, és a szülők ha ügyesek, aranyos játékot készíthetnek gyerekeikkel együtt.

Az elkészítés nagyon egyszerű, ezért a gyerekek is aktívan részt vehetnek a játékban.

Kivétel azon részében, amikor a gesztenyéket a dugóhúzóval kilyukasztjuk!
A felfűzés viszont az ő feladatuk lehet.

Szemet készítsünk fehér papírból, és egész borsból.
A kígyó olyan hosszú lesz, amennyi gesztenyét sikerült gyermekünknek összegyűjtenie.

Most megmutatjuk, hogyan készül a gesztenyekígyó

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat