18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Nyerőgép a HobbyRendeles.hu ajándékaival

Megosztás
Nyereményjáték

Időtartam: 2014. junius 11 - 2014. június 22. 18:00. Nyeremények: 1 x Jégkrém készítő készlet


Időtartam: 2014. junius 11 - 2014. június 22. 18:00.

Nyeremények:

1 x Jégkrém készítő készlet

Jégkrémet készíteni valójában nagyon egyszerű dolog. A jégkrém készítő forma tökéletesen alkalmas házi jégkrémek készítéséhez. Használhatsz üdítőitalokat, gyümölcslevet, joghurtot, turmixolt készítményeket. Ebben biztosan nem lesz tartósítószer, E adalék, ételszínezék! Azonban tehetsz bele gyümölcsdarabokat, díszítheted pl. menta levelekkel. Használata rendkívül egyszerű. Öblítsd ki a két négydarabos, 80 ml-es formát! Készítsd el a folyékony alapot, majd oszd el nyolc részre és öntsd a formába! Tedd rá a tetejét, ez lesz majd az alja, ha elkészült és tedd be a mélyhűtőbe 2-3 órára! A jégkrém kisebb gyermekeknek is adható, ugyanis a pálca alján található edény felfogja, ha esetleg lecsöpög és az oldalán található szipókával meg is iható. A gyermekek imádni fogják!

1 x Pop chef gyümölcsnyomó

Vákuumos gyümölcsformázó, étel kivágó készlet. Különleges gyümölcssaláta kompozíciók készíthetőek a segítségével gyorsan és egyszerűen. A gyerekek imádni fogják a csillag alakú, szív alakú gyümölcsformákat. Fűzd fel őket egy pálcikára és már kész is a gyümölcsvirág! Használhatod kitálalt étel díszítésére is, illetve kivághatsz formára vele sajtot, vagy linzer süteményt, de akár pogácsákat is szaggathatsz vele. A hosszú szendvics formázóval különleges falatkákat vághatsz nemcsak gyümölcsből, hanem akár a rendes szendvicsekből is. Igazi kreatív eszköz különleges családoknak, hogy az étkezés egyben ajándék is lehessen!

2 x 2in1 köröm dekoráló készlet

Körömlakk és dekoráló toll egyben! Élmény vele dolgozni! Csak válaszd ki a megfelelő színt, csavard le a kupakot és fesd ki a körmöd az ecsettel! Majd tedd vissza az ecsetet, húzd le a tetejét és dekoráld a körmöd a tűhegyes dekoráló tollal, ami az ecset másik végén van! Olyan lesz, mint a köröm tetoválás! Nem kell vagyonokat kifizetned szalonokban a különleges mintákért többé! Hívd át a barátnődet és készítsétek el együtt a legszebb, legszexibb körmöket! Gyorsan lehet vele dolgozni, használata nagyon egyszerű, így már csak a saját kreativitásod szab határt, hogy mit hozol ki belőle! Készíthetsz színes figurákat, gyümölcsöket, mintákat, vagy akár a ruhád virágmintáit, kockáit, vagy csíkjait is felfestheted a körmödre, hogy igazán trendi légy. De szerintünk már most van neked is legalább százféle más ötleted!

A játék a Facebookon.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat