18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Nyerőgép Remington ajándékokkal

Megosztás
Nyereményjáték

Időtartam: 2014. szeptember 16 - 2014. szeptember 28. 18:00. Nyeremények: 1 x XR1370 HyperFlex Pro körkéses borotva Az HyperFlex technológia nagyfokú flexibilitást biztosít a maximális érintkezés és alapos borotválkozási eredmény érdekében, kontúrkövető kialakításának köszönhetően pedig minimalizálja a bőrrel való érintkezés során esetlegesen fellépő irritációs reakciókat.​


Időtartam: 2014. szeptember 16 - 2014. szeptember 28. 18:00.

Nyeremények:

1 x XR1370 HyperFlex Pro körkéses borotva

Az HyperFlex technológia nagyfokú flexibilitást biztosít a maximális érintkezés és alapos borotválkozási eredmény érdekében, kontúrkövető kialakításának köszönhetően pedig minimalizálja a bőrrel való érintkezés során esetlegesen fellépő irritációs reakciókat.

1 x AC8000 Keratin Therapy Pro hajszárító, 2200 W

Az újgenerációs keratin és kerámia bevonatú gyűrűnek és az ionos kondicionálásnak köszönhetően hajunk a szárítás után bársonyosan selymes lesz, a különböző tartozékok pedig sokféle hajformázási stílust tesznek lehetővé.

1 x S8590 Keratin Therapy Pro hajsimító

Védelem a hajnak. Megújulás a frizurának.

Bemutatjuk legfrissebb fejlesztésünket: a Keratin Therapy termékcsaládot. A keratin nevű fehérje a haj fő építőanyaga, ezek a hajformázó eszközök a forradalmian új Keratin technológiát alkalmazzák az egészséges, erős hajszálak védelme érdekében. Az eredmény: 57% -kal több védelem a haj károsodásával és töredezésével szemben (a hagyományos Remington kerámia bevonathoz képest)

A játék a Facebookon.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat