18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Nem nyomkodom

Megosztás
Életmód

Mi másra is gondolhatnánk, ha nem a pattanásokra és mitesszerek nyomkodására. Nem létezik olyan ember a földön, aki arckezelés nélkül ne rendelkezne arcán vagy teste valamelyik részén pattanással, mitesszerrel. Akár kis túlzással, világjelenségről is beszélhetünk, mert szinte minden nő érez késztetést a pattanások nyomkodására.


Mi másra is gondolhatnánk, ha nem a pattanásokra és mitesszerek nyomkodására.

Nem létezik olyan ember a földön, aki arckezelés nélkül ne rendelkezne arcán vagy teste valamelyik részén pattanással, mitesszerrel.

Akár kis túlzással, világjelenségről is beszélhetünk, mert szinte minden nő érez késztetést a pattanások nyomkodására.

Ez a késztetés van, akiknél megáll azon a szinten, amikor önmagukon keresnek áldozatot, de vannak, akik partnerüket is előszeretettel kergetik az őrületbe a nyomkodási mániájukkal. És vannak a szélsőséges nyomkodók, akiknek teljesen mindegy, alkalmas-e a hely, időpont, vagy alkalom.

Nem véletlenül, éppen télen írunk erről a témáról.

Aktuális lehetne nyáron is, amikor a lenge öltözetünk nem ápol és takar el, csakhogy nyáron a napsütést segítségül hívva viszonylag gyorsan, még ha esetenként nem is nyom nélkül, de eltűntethetőek a nyomkodás utáni hámsérülések.

Kozmetikus olvasóink is alátámaszthatják kategóriáinkat, mikor is pácienseiket meglátva, azonnal tudják, ki melyiket képviseli. Ezzel egy időben azonnal mérlegelik is a helyzet súlyosságát. Hiába mondják el klienseiknek, hogy otthon, steril körülmények között sem nyomkodjuk ki az arcunkra nem illő képződményeket, mert ez nem csak egy dolog miatt veszélyes.

Maradandó hegek maradhatnak arcunkon és nem biztos, hogy minden megtalált ellenség alkalmas a nyomkodásra. Előfordulhat, esetlegesen egy kezdődő szemölcsöt, anyajegyet teszünk ki a sokkhatásnak, és ezzel komoly egészségügyi problémákat idézhetünk elő, például elrákosodik a terület.

Mégis alkalomszerűen, ha nem is havi rendszerességgel, de a nők járnak kozmetikushoz, és a kozmetikusok még mindig azon vannak, hogy olyan sérüléseket hozzanak helyre, melyek nem évekkel azelőtt keletkeztek.

Tehát száz szónak is egy a vége, a nők nyomkodják magukat otthon, és partnerükön is sokszor találnak lehetőséget.

A kozmetikus pedig egy szakma, melyet évek alatt sajátítanak el, hogy segíthessenek, amikor otthoni módszerekkel valami nem sikerül. Ha már nem bírjuk megállni a nyomkodást, és partnerünknek is elege van az üldöztetésből, miért ne alakíthatnánk úgy az egész jelenséget, mintha egy kellemes otthoni arckezelés lenne. Az arckezeléshez hozzá tartozik a nedves, vitaminokban gazdag krémmel történő masszírozás, a gőzölés (egy inhalálás, ami még egészséges is).

Nem véletlenül gőzölünk arckezelés előtt a kozmetikusnál, és nem véletlenül kapjuk a feledhetetlen arcmasszírozást sem.

Az élvezeten túl azért kapjuk, mert bőrünk felpuhul a krémtől és a gőztől, így könnyebben kijönnek a mitesszerek és pattanások, kevesebb fájdalommal jár az eljárás. Így tálalva partnerünk felé, biztosak lehetünk a sikerben!  

Kérsz egy komplett arckezelést?  

A krémezés, masszírozás és gőzölés még otthon sem igényel nagy higiéniai előkészületet. Természetesen minden alkalommal mossunk előtte szappannal kezet. Viszont a nyomkodás része igen! Sokszor, sok helyen olvasunk, ismeretségünkben hallunk olyan esetekről, amikor a pattanások felülfertőződtek, vagy a kezelés alatt végig ugyan azt a tűt használták az illető arcán, és egyik pattanásról átterjedt a gyulladás-fertőzés egy másikra.

Kozmetikus és kozmetikus között is van különbség. Ezért csak olyan kozmetikust válasszunk, akit ismeretségi körünkben ajánlanak, kipróbáltak. A fertőzések elkerülése végett, otthon semmilyen körülmények között se használjunk orvosi tűt, ne adja isten, varrótűt pattanásunk, mitesszerünk előszúrására.

Használjunk zsebkendőt, és a zsebkendőt is minden nyomás alkalmával forgassuk el, vagy cseréljük ki. Nyomkodás után az arcot alkohollal fertőtlenítsük le, távolítsuk el róla az összes szennyeződést, és kenjük be pórus összehúzó krémmel, magas vitamin tartalmú pakolással, ami megnyugtatja arcunkat.

Olyan pattanások esetében, amikor nem vagyunk biztosak a dolgunkban, ne nyúljunk hozzá, várjuk meg, mit mond a kozmetikus.

Nyomkodás nélkül nedvedzést, bőrelváltozást észlelve azonnal forduljunk bőrgyógyászhoz!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat