18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Egyfolytában pisilési ingerem van

Megosztás
Életmód

Sokan ismerjük már jó előre a tüneteket, miszerint egyre gyakrabban van pisilési ingerünk és minden alkalommal kevesebbet, és kevesebbet pisilünk, esetenként vér is megjelenik a vizeletben. Az inger csak nem akar szűnni. Végső esetben be is lázasodunk. Van akinél ez 24-48 óra be is következik.


Sokan ismerjük már jó előre a tüneteket, miszerint egyre gyakrabban van pisilési ingerünk és minden alkalommal kevesebbet, és kevesebbet pisilünk, esetenként vér is megjelenik a vizeletben. Az inger csak nem akar szűnni. Végső esetben be is lázasodunk. Van akinél ez 24-48 óra be is következik.

Igazán kellemetlen, nem csak az érzést tekintve, de az urológiai rendelők látogatásáról nem is beszélve, ami nem egy kellemes élmény. Hosszú, napokon át tartó folyamat is lehet, mire végre megállapítják genny van vizeletünkben, vesehomokunk van, vesevezetékünkbe baktérium került, valamilyen vízben, közös mellékhelyiségben összeszedtünk baktériumot, és még sorolhatnánk. Sok nő él ezzel együtt, és tudják kezelni folyamatos orvos látogatások nélkül. Ha csak valami kirívóan nagy fájdalmat, vagy addig számukra ismeretlen tünetet nem észlelnek.

Általában valamilyen korábbi húgyúti fertőzés, vesebetegség miatt lesznek erre hajlamosak a nők és ezt általában a házi orvos el is szokta mondani. „Érezni fogja, amikor kezdődik”. „Azonnal jöjjön vissza hozzám”. „Ezzel együtt kell élnie”. Az együtt élés nem is olyan elviselhetetlen teher. Sokkal inkább jelenthet gondot azoknak, akik nem tudják kezelni. Van egy teljesen gyógynövényekből készült zselés kapszula, ami kifejezetten a húgy utak fertőtlenítésére szolgál, vény nélkül kapható. Ez nem más mint a Rowatinex drazsé. Nem kell mást tennünk, mint amikor az első tünetek megjelennek, 2-3 napig beszedni belőle a javallat szerint 4x 1-2 darabot. Figyelmesen olvassuk el a használati útmutatót. Tájékoztatásul leírjuk az adagolását, és azt is, milyen esetekben nem szabad használni. A dobozban található útmutatást is mindig olvassuk el!

„Adagolás: Szokásos adagja felnőtteknek naponta 3-4 x 1, esetleg 2 kapszula az étkezés előtt fél órával.

Ellenjavallatok:  Súlyos görcsök, súlyos húgyúti fertőzések és vizelet-elválasztás megszűnésének kezelésére a gyógyszerkészítmény nem alkalmas. Nem alkalmazható máj- és veseelégtelenség, a készítmény összetevőivel szembeni túlérzékenység esetén, terhesség első harmadában, szoptatás idején, gyermekkorban.

Mellékhatás: Ritkán átmeneti gyomorpanaszok, émelygés, ritkán hányás, gyomorégés. Esetenként kámforszerű utóíz.

A teljes leírást a készítmény doboza tartalmazza, melyet mindenképpen olvassunk végig, mielőtt elkezdjük alkalmazni. Amennyiben komplexebb problémáról van szó, és egyéb betegségekkel rendelkezünk, mindenképpen kérjük ki orvosunk  tanácsát, a kezelést illetően.

Tapasztalatok alapján illatosat pisilhetünk tőle, ami nem annyira nagy probléma, viszont büfögésre késztet, és utána gyógynövény ízű utóízt érezhetünk. Hatása a legtöbb esetben beválik. Természetesen mindenki saját megítélésére bízza, milyen tünetei vannak, elmegy-e orvoshoz. Mindenképpen forduljon szakemberhez, amennyiben úgy érzi, tünetei meghaladják azt a szintet, amikor otthoni kezelés segíthetne.

Cikkünk  szándéka és küldetése az volt, hogy azok a nők se érezzék egyedül magukat, akik szintén bekerültek a körbe, és érzékenyek lettek mindenféle húgyúti megbetegedésre. Jó tanács! Mindig tartsunk magunknál ilyen drazsét.

A cikk alatt szavazhattok, rendelkeztek-e hasonló tünetekkel, és kommentekben tanácsokat is adhattok egymásnak, kinek, milyen módszer vált be. Arra kérünk benneteket, csak olyan tanácsokat adjatok másoknak, amiket ti is szívesen fogadnátok!    


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat