18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Köröm Divat 2013

Megosztás
Szépség

Festjük, ragasztjuk, csinosítjuk, és ez nem más, mint a körmünk. Idén a színek minden variációja elfogadott körom divat tekintetében. Ugyan így van ez 2013-ban ruháink színeivel is. Színes ruhákhoz és kiegészítőkhöz elengedhetetlen a színes köröm is. Férfi társaink igenis érdeklődnek a színes egyéniség iránt, és nem hagyják figyelmen kívül körmeink kinézetét sem. Csak fantáziánk és manikűrösünk szabhat határt elképzeléseinknek. Dekorációs anyagokból is szép számban találhatunk magunknak kedvünkre valót.


Festjük, ragasztjuk, csinosítjuk, és ez nem más, mint a körmünk. Idén a színek minden variációja elfogadott körom divat tekintetében. Ugyan így van ez 2013-ban ruháink színeivel is.

Színes ruhákhoz és kiegészítőkhöz elengedhetetlen a színes köröm is. Férfi társaink igenis érdeklődnek a színes egyéniség iránt, és nem hagyják figyelmen kívül körmeink kinézetét sem.

Csak fantáziánk és manikűrösünk szabhat határt elképzeléseinknek. Dekorációs anyagokból is szép számban találhatunk magunknak kedvünkre valót.

Nemsokára itt van Valentin napja! Körmünkről se feledkezzünk meg!

Íme néhány Tipp

 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat