18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

És többé nem göndör

Megosztás
Szépség

(x) Megvásároljuk a hajsimítókat, mert szeretnénk, hogy hajunk egy simításra egyenessé váljon, akár természetesen göndör, akár csak hullámos. Míg az egyenes hajúak göndör hajat szeretnének, addig, akinek göndör a haja, általában egyenest. Mindegy is tulajdonképpen, hogy mit szeretnénk végeredményként, ha valamilyen forró eszközt kell a cél elérése érdekében használnunk. És itt rejlik a nagy titok, ami annyira talán nem is titok, mert szinte mindenki tisztában van vele, hogy a forró hajformázó eszközök többszöri, intenzív használat során károsíthatják hajunkat.


(x) Megvásároljuk a hajsimítókat, mert szeretnénk, hogy hajunk egy simításra egyenessé váljon, akár természetesen göndör, akár csak hullámos.

Míg az egyenes hajúak göndör hajat szeretnének, addig, akinek göndör a haja, általában egyenest.

Mindegy is tulajdonképpen, hogy mit szeretnénk végeredményként, ha valamilyen forró eszközt kell a cél elérése érdekében használnunk.

És itt rejlik a nagy titok, ami annyira talán nem is titok, mert szinte mindenki tisztában van vele, hogy a forró hajformázó eszközök többszöri, intenzív használat során károsíthatják hajunkat.

Ezért nem mindegy, milyen minőségű hajformázót használunk.

Tudtuk-e, hogy ma már léteznek Keratinnal, Turmalinnal, E-vitaminnal, Argán olajjal, Mikro kondicionálóval kezelt hajformázók? A Remington termékei típusonként tartalmazzák.
Most bemutatunk egy olyan hajsimítót, melyet mi magunk is teszteltünk, mert saját hajunkon szerettük volna látni és érezni az eredményt.

Ez a termék nem más, mint a Remington Frizz Therapy S8510 begöndörödést gátló Mikro kondicionálóval bevont terméke.

Tesztünket frissen mosott hajon végeztük. A hajat megszárítottuk, majd kisimítottuk.

Hőfok szabályzója lehetővé teszi, hogy különböző hajminőségeken, különböző hőmérsékletet használjunk.

Tipp

Akinek erős szálú a haja, használhat magasabb hőfokot, akinek vékonyabb, használjon közepes hőmérsékletet.

Hőfok szabályozása 150 – 230 Celsius fok közötti skálán lehetséges, mely mindenki számára lehetővé teszi az optimális hőfok kiválasztását.

Rendelkezik egy biztonsági lezáró gombbal is, mely a beállított hőmérsékletet nem engedi megváltoztatni véletlenszerű gombnyomásra. Ez segítségünkre lehet abban, hogy a közepes hőfokot véletlenül se tudjuk magasabbra állítani simítás közben.

A termék 15 órán keresztül garantálja a sima hajat még nedves környezetben is.

Örömmel tapasztaltuk, hogy kiállta a próbát.

Teszteltük párás, nedves környezetben is, ami azt jelenti, hogy a hajsimítást követően, amikor kihűlt haj, hatalmas gőzt csináltunk egy fürdőszobában, aminek becsuktuk ablakait és ajtaját is. Majd bementünk, és eltöltöttünk 20 percet a gőzben.  A haj nem göndörödött vissza.

Amíg a gőzben teszteltük az egyenes hajat, bekapcsolva hagytuk a Frizz Therapy-t, ami valóban 60 perc eltelte után kikapcsolt magától. Szuper funkciónak tartjuk, mert balesetveszélyes lehet, és bármikor, bárki ott felejtheti bekapcsolt állapotában.

Tipp

Fryzz Therapy olyan simára vasalta a hajat, hogy közvetlenül simítás után nem lehetett hajgumit tenni a hajba, mert egyszerűen kicsúszott.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat