18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

„Színes” Szem is lehet a lélek tükre

Megosztás
Stílus

Már nem kell sokat várnunk és megérkezik a tavasz, magával hozva a pezsgést, vibrálást. Tavasszal a napsütés és jó idő hatására kinyílunk a téli begubózás után. Nem állunk messze az igazságtól, amikor azt állítjuk, hogy tavasszal sokunk életében megváltoznak körülmények, felbukkannak új kapcsolatok. Ilyenkor szinte minden nő valami oknál fogva, még jobban szeretne tetszeni a másik nemnek.


Már nem kell sokat várnunk és megérkezik a tavasz, magával hozva a pezsgést, vibrálást.

Tavasszal a napsütés és jó idő hatására kinyílunk a téli begubózás után.

Nem állunk messze az igazságtól, amikor azt állítjuk, hogy tavasszal sokunk életében megváltoznak körülmények, felbukkannak új kapcsolatok.

Ilyenkor szinte minden nő valami oknál fogva, még jobban szeretne tetszeni a másik nemnek.

Felújítjuk ruhatárunkat, vagy csak elővesszük kedvenc darabjainkat szekrényünk mélyéről. Téli hónapokban sokkal kedveltebbek a sötét színek, és ez értendő a smink használatára is. Erősebb tónusokat alkalmazunk, mert arcunk még nem sugárzik annyira, mint, amikor az első napsugarak elérik.

Megjelennek a kis, aranyos szeplők is. Nem utolsó sorban, lecseréljük tavaszi színekre smink készletünket.

Mi öltöztethet még egy nőt a ruhán, kiegészítőkön és sminken kívül?

Igen, szemünk színét is lecserélhetjük, ha úgy akarjuk. Ma már kitűnő termékek léteznek színes kontaktlencsék területén is, melyekkel akár teljes színfedést is el lehet érni, a szivárvány minden árnyalatában. Lágyabb smink mellett kontrasztosan emelhetjük ki szemünk színét.  

Általában, akinek göndör haja van, egyenest szeretne, és fordítva. Sorolhatnánk, ki, mit szeretne magán megváltoztatni, még ha nem is örökre, de egy különleges alkalomra biztosan.

Mit tapasztalhatunk színes kontaktlencse viseléskor?

Még mielőtt a vásárlás mezejére lépnénk, érdemes tudni, mire számíthatunk. Színes kontaktlencse felhelyezése után nem fogjuk a világot kékben, zöldben, barnában látni. Speciális felépítése nem engedi romlani látásunk minőségét. Egyedül egy színben láthatjuk a világot visszajelzéseinkre alapozva, mégpedig "rózsaszínben".

Garantáltan mindenki a szemünkbe fog nézni, mert egyszerűen nem tehet mást. Feltűnően élénk színt kölcsönöz szemünknek, ami vonzzani fogja a tekinteteket. 

Lásd "színesen" a világot!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat