18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Táska divat 2013 ősz-Jönnek a nagyméretű táskák

Megosztás
Stílus

Most megmutatjuk, mi lesz a táska divatirányzat 2013 őszén. A cipőknél már láthattuk, hogy a fémes színek és díszítések dominálnak idén, és a táskáknál sincsen ez másként. Idén örülhetnek azok a nők, aki rengeteg dolgot tartanak táskájukban, mert most nekik kedvezve, jönnek a nagyméretű táskák. Szolíd stílus Jó hír lehet azok számára, akik a szolidabb stílust kedvelik, hogy a letisztult formák és minták idén is megengedettek a divat szerint. A természethez közeli színek idén is hódítanak.


Most megmutatjuk, mi lesz a táska divatirányzat 2013 őszén.

A cipőknél már láthattuk, hogy a fémes színek és díszítések dominálnak idén, és a táskáknál sincsen ez másként.

Idén örülhetnek azok a nők, aki rengeteg dolgot tartanak táskájukban, mert most nekik kedvezve, jönnek a nagyméretű táskák.

Szolíd stílus

Jó hír lehet azok számára, akik a szolidabb stílust kedvelik, hogy a letisztult formák és minták idén is megengedettek a divat szerint.

A természethez közeli színek idén is hódítanak.

Nézzük is meg, mely táskák lesznek idén ősszel a középpontban!

Galéria megtekintése:
 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat