18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Téli frizurák-2013-Jönnek a pántok

Megosztás
Stílus

Nem árt előre tervezni idén a frizura divattal kapcsolatban. A fémes, csillogó, metál fények mellé, most megmutatjuk, milyen lesz 2013 frizuradivatja.  Lágyan eső loknik, Kleopátra fazon, vöröses színek, különleges sötét árnyalatok, és visszítérnek a pántok is. Mindenkinek kedvez az idei frizura trend, hiszen praktikus viselet lesz a rövidebb, félhosszú, vagy váll alá érő hajat viselőknek is. Most megmutatjuk 2013 őszének és telének frizuráit. Megnézem a galériát!  


Nem árt előre tervezni idén a frizura divattal kapcsolatban.

A fémes, csillogó, metál fények mellé, most megmutatjuk, milyen lesz 2013 frizuradivatja. 

Lágyan eső loknik, Kleopátra fazon, vöröses színek, különleges sötét árnyalatok, és visszítérnek a pántok is.

Mindenkinek kedvez az idei frizura trend, hiszen praktikus viselet lesz a rövidebb, félhosszú, vagy váll alá érő hajat viselőknek is.
Most megmutatjuk 2013 őszének és telének frizuráit.

Megnézem a galériát!
 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat