18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mit mond el rólunk képeslapunk?

Megosztás
Tipológia

Mutasd a képeslapod, megmondom milyen vagy! Belföldi vagy külföldi utazás? Tengerpart vagy hegyvidék? Talán nem sokan küldenek ma már képeslapot nyaralásról, de azért még mindig közkedvelt módja az üdvözlet küldésének. Több képből, kollázsként összeállított képeslapoknál érdemes nyíllal, csillaggal megjelölni azokat a helyeket, ahol voltunk. Mégis adna rólunk tipológiai képet képeslapunk? Minden képeslap elmondja rólunk, hogyan érezzük magunkat, és főképpen azt, milyen a személyiségünk.


Mutasd a képeslapod, megmondom milyen vagy!

Belföldi vagy külföldi utazás?

Tengerpart vagy hegyvidék?

Talán nem sokan küldenek ma már képeslapot nyaralásról, de azért még mindig közkedvelt módja az üdvözlet küldésének.

Több képből, kollázsként összeállított képeslapoknál érdemes nyíllal, csillaggal megjelölni azokat a helyeket, ahol voltunk.

Mégis adna rólunk tipológiai képet képeslapunk?

Minden képeslap elmondja rólunk, hogyan érezzük magunkat, és főképpen azt, milyen a személyiségünk.


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat