18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Kik, és mikor vásárolnak karácsonyi ajándékokat? Te melyik típusba tartozol? - Tipológia

Megosztás
Tipológia

Minden karácsonyi ajándékot megvásároltunk már? Vagy még hátra van a java? Nem szeretjük az utolsó pillanatra hagyni, és már jó előre készülünk? Egyesek készülnek, akár egész évben vásárolnak, ha meglátnak valamit, ami jó ötlet lehet, míg mások az utolsó pillanatokra hagyják a vásárlást. De hogyan vásárolunk? Vannak csillagjegyek, akik számára minden kincset érő lehet, ami csak a kezük ügyébe kerül. Nézzük meg tipológia alapján, mi melyik csillagjegybe tartozunk, és mi lehet jellemző ránk!


Minden karácsonyi ajándékot megvásároltunk már?

Vagy még hátra van a java?

Nem szeretjük az utolsó pillanatra hagyni, és már jó előre készülünk?

Egyesek készülnek, akár egész évben vásárolnak, ha meglátnak valamit, ami jó ötlet lehet, míg mások az utolsó pillanatokra hagyják a vásárlást.

De hogyan vásárolunk?

Vannak csillagjegyek, akik számára minden kincset érő lehet, ami csak a kezük ügyébe kerül.

Nézzük meg tipológia alapján, mi melyik csillagjegybe tartozunk, és mi lehet jellemző ránk!


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat