18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mennyire vagyok hipochonder típus? – Beteg vagyok vagy mégsem?

Megosztás
Tipológia

Orvosi igazolás nélkül is betegnek nyilvánítjuk magunkat? Mindenki azt mondja, hogy semmi bajunk? És tényleg semmi bajunk, csak bebeszéljük magunknak. Nos ezt nevezik hipochonder típusnak. Vajon, melyik típusban tartozunk? Csak akkor mondjuk, hogy betegek vagyunk, amikor tényleg azok vagyunk, vagy inkább vizionáljuk a betegséget, és annak ellenére, hogy semmi bajunk, betegnek tituláljuk magunkat. Tudat alatt is vonzhatjuk a betegségeket, de vannak csillagjegyek, melyek kifejezetten távol tartják maguktól a legyengült állapotot. Aki farkast kiált….


Orvosi igazolás nélkül is betegnek nyilvánítjuk magunkat?

Mindenki azt mondja, hogy semmi bajunk?

És tényleg semmi bajunk, csak bebeszéljük magunknak. Nos ezt nevezik hipochonder típusnak. Vajon, melyik típusban tartozunk?

Csak akkor mondjuk, hogy betegek vagyunk, amikor tényleg azok vagyunk, vagy inkább vizionáljuk a betegséget, és annak ellenére, hogy semmi bajunk, betegnek tituláljuk magunkat. Tudat alatt is vonzhatjuk a betegségeket, de vannak csillagjegyek, melyek kifejezetten távol tartják maguktól a legyengült állapotot.

Aki farkast kiált….


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat