18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Ezt árulja el rólad gyűrűs ujjad hossza!

Megosztás
Tipológia

Kockázatvállaló, hűséges, harmóniára vágyó? Gyűrűs ujjunk hossza árulkodik személyiségünkről. Milyen hosszú gyűrűs ujjunk? Igazak ránk a jellemvonások? Ez az elemzés akkor is hasznos lehet, ha például valakit még nem ismerünk, de szeretnénk minél többet megtudni róla. „Megnézem a kezed, megmondom, milyen vagy.” Tanulmányok alapján nem csak alvási pozíciónkból, körmünk formájából lehet következtetéseket levonni személyiségjegyekre, hanem kezünkből is.


Kockázatvállaló, hűséges, harmóniára vágyó?

Gyűrűs ujjunk hossza árulkodik személyiségünkről.

Milyen hosszú gyűrűs ujjunk?

Igazak ránk a jellemvonások?

Ez az elemzés akkor is hasznos lehet, ha például valakit még nem ismerünk, de szeretnénk minél többet megtudni róla.

„Megnézem a kezed, megmondom, milyen vagy.”

Tanulmányok alapján nem csak alvási pozíciónkból, körmünk formájából lehet következtetéseket levonni személyiségjegyekre, hanem kezünkből is.

Most konkrétan gyűrűs ujjunk hosszából tudhatunk meg érdekességeket magunkról vagy másokról.

Hosszabb vagy rövidebb mutatóujjunk, mint gyűrűs ujjunk?

Esetleg ugyan olyan hosszúságú?

A férfiak kezének anatómiája másmilyen, mint a nőké. A férfiaknak hosszabb gyűrűs ujjuk van, mint mutatóujjuk.

Miért is érdekes ez a tipológia gyűrűs ujjra levetítve?

Van rá magyarázat.

A férfiak keze máshogyan néz ki, mint a nőké, ami már az anyaméhben történő fejlődés során kialakul, hiszen ekkor különböző mennyiségű nemi hormonnak van kitéve az embrió. Férfi vagy női magzat. Ezért feltételezhető, hogy a hormon hatással van gyűrűs ujjunk fejlődésére is.

3 különböző típus gyűrűs ujj alapján

A  - Gyűrűs ujj hosszabb, mint a mutatóujj

Akinek gyűrűs ujja hosszabb, mint mutatóujja, leginkább szép kinézettel rendelkezik. Ezen kívül érvényes ezekre az emberekre az indulatosság. Hajlandóak kockázatot vállalni, és nagyon jó a problémamegoldó képességük. Tudósok megállapították, hogy gyakran jövedelmük magasabb, mint azoknak, akiknél a gyűrűs ujj kisebb mutatóujjuknál.

B – Gyűrűs ujj rövidebb, mint a mutatóujj

Akinek gyűrűs ujja rövidebb, mint mutatóujja, általában jellemző a magas öntudat szint. Ezzel az ujjhossz kombinációval jellemző lehet továbbá a nárcisztikus hajlam és, hogy  magának való. Ritkán ragadja meg az alkalmat, hogy felhívja magára a figyelmet. Sokkal inkább szeret adni.

C – Gyűrűs ujj ugyan olyan hosszú, mint a mutatóujj

Azok az emberek, akiknek gyűrűs ujja ugyan olyan hosszú, mint mutatóujja, különösen szükségesnek érzik a harmóniát életükben. Hűségesek, szeretetre méltó partnerek. 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat