18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Mit árul el rólad, milyen színű ruhákat kedvelsz!

Megosztás
Tipológia

A legtöbb nőnek van kedvenc színárnyalata, amit szívesen visel. Ha nem is minden ruhadarabban jelenik meg ez a kedvenc szín, de arányait tekintve többséget képvisel. Ilyen meghatározó színek lehetnek a fehér, fekete, barna, rózsaszín, kék, szürke, krém, piros, keki, zöld. Ez a színválasztás nem véletlen. Mit árulhat el rólunk, milyen színű ruhákat kedvelünk igazán? Természetesen nem arra kell gondolni, ha valaki minden nap más színűt vesz fel, mert ritkaságnak számít. A alap színek árulkodhatnak személyiségünkről.


A legtöbb nőnek van kedvenc színárnyalata, amit szívesen visel.

Ha nem is minden ruhadarabban jelenik meg ez a kedvenc szín, de arányait tekintve többséget képvisel.

Ilyen meghatározó színek lehetnek a fehér, fekete, barna, rózsaszín, kék, szürke, krém, piros, keki, zöld.

Ez a színválasztás nem véletlen.

Mit árulhat el rólunk, milyen színű ruhákat kedvelünk igazán?

Természetesen nem arra kell gondolni, ha valaki minden nap más színűt vesz fel, mert ritkaságnak számít.

A alap színek árulkodhatnak személyiségünkről.

Érdekesség egyébként, hogy ma már az állásinterjúkon nem csak önéletrajzunk alapján tudhatnak meg rólunk többet, mint, amit leírtunk, hanem színválasztásunk alapján is.

Mit jelent, ha például szeretjük a barna vagy fekete színt?

És, ha a kekit, esetleg a rózsaszínt?

Most megmutatjuk.

Fekete

Aki szereti a feketét, általában határozott típus. Ma már a fekete színt nem csak a gyászolók viselik, hanem tizenévesektől kezdve minden korosztály. Hiszen az egyik alap trend szín. A fekete kifinomultságról, eleganciáról, mégis egyszerűségről árulkodik. Éppen úgy, mint amilyen annak a személyisége, aki szívesen viseli. Gyakran a tervezők is fekete színű ruhát viselnek a bemutatókon, és csak a végén állnak ki a nagy nyilvánosság elé. A fekete színt kedvelőkre jellemző továbbá a megbízhatóság és diszkréció.

Kék

A kék kifejezetten a hűvös színárnyalatok közé tartozik. Azúr, égszín, tenger vagy király?

A kék színt kedvelők általában hűségesek, kiegyensúlyozottak, és rendkívül nyugodtak.

Harmóniában élnek önmagukkal és a világgal. Kreatív és önkritikus alkatok.

 

Barna

Aki a barna színt kedveli, két lábbal áll a földön. Megbízható személyiség, aki folyamatosan követi a divatirányzatot.

Hiszen a barna és árnyalatai minden évben és minden évszakban hódítanak. Boldog személyiséget tükröz, aki üde és friss, akárcsak a megújuló trend.

 

 

 

Szürke

A „szürke egér”... Szokták mondani. De a szürke színárnyalatnak ehhez a mondáshoz semmi köze, sőt! A szürke színt kedvelők a biztonságra törekszenek, üde és kiegyensúlyozott, nyugodt személyiségek.

Szeretik a természetet, és igyekeznek minél több időt ott tölteni.

 

 

Krém

Szeretjük a krém színt? Jól kombinálható például arannyal. Aki ezt a színt választja, az eleganciát választja, néha még többet is sugároz, mint amennyi valójában benne van. Igazi felnőtt, érett típus, aki nem szereti a spontán dolgokat, helyzeteket.

Baráti körében híres a tökéletes háziasszony szerepéről.

 

 

 

Piros

Bam! A piros és árnyalatai azonnal felkeltik a figyelmet. Minden tekintet rá szegeződik. Aki a piros színt szereti, szeret a középpontban lenni, tele van energiával.

Vidám és magabiztos személyiség.

 

 

 

Keki

Aki a keki színt kedveli, valahol egy igazi kis lázadó szunnyad benne. Igazán erős személyiség, aki kitartó. Ezt a férfiak különösen kedvelik.

Semmitől nem fél, a kihívások pedig nem problémát jelentenek számára, hanem lehetőségeket, melyek által több lehet.

 

Zöld

Szeretjük a zöld színt és árnyalatait viselni? Ebben az esetben nagy valószínűséggel kiegyensúlyozott, pozitív energiát árasztó személyiség vagyunk. Igazán empatikus és könyörületes. Éppen ezért ne csodálkozzunk, ha a telefon állandóan csörög, mindenki velünk szeretne beszélni vagy találkozni.

 

Rózsaszín

Szeretjük a rózsaszínt felvenni? Nagy valószínűséggel szeretjük a nőies dolgokat, és mint ilyen, személyiségünk is igazán nőies, mindezt párosítva a természetességgel. Ezen kívül rendkívül tehetséges és kreatív személyiségre utal, ha valaki rózsaszínt visel. Jellemző még rá az optimizmus. Egy igazi pozitív személyiség, nézzük kívülről vagy belülről.

 

Joggal kérdezhetnénk, mi a helyzet a fehérrel vagy a sárgával, és még sorolhatóak lennének a színárnyalatok. 
Ebben az esetben kérdezzük meg magunktól, hogy járnánk-e minden nap szinte teljesen fehérben vagy sárgában. 
 


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat