18

Figyelem! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Még nem vagyok 18 éves

Sikeres hölgyek a reflektorfényben és azon kívül - Závodszky Noémi

Megosztás
Női lélek

Závodszky Noémi a székesfehérvári Vörösmarty Színház alapító tagja, számtalan díjjal jutalmazott szép és tehetséges színésznő, akit az ország a Szomszédok című sorozatban láthatott először a TV-ben. Színházi szerepei a sokoldalúságát bizonyítják, hiszen volt már Rizzo a Grease című musicalből, Milady Winter A három testőrből, Erzsébet királynő Schiller Stuart Mária című drámájából, Ká A dzsungel könyvéből, vagy éppen Csámpás Rozi az Indul a bakterházból.


Závodszky Noémi a székesfehérvári Vörösmarty Színház alapító tagja, számtalan díjjal jutalmazott szép és tehetséges színésznő, akit az ország a Szomszédok című sorozatban láthatott először a TV-ben.

Színházi szerepei a sokoldalúságát bizonyítják, hiszen volt már Rizzo a Grease című musicalből, Milady Winter A három testőrből, Erzsébet királynő Schiller Stuart Mária című drámájából, Ká A dzsungel könyvéből, vagy éppen Csámpás Rozi az Indul a bakterházból.

Aki valaha is látta őt a színpadon, biztosan nehezen hiszi el, hogy Noémi eredetileg üzletasszony szeretett volna lenni. Egy véletlennek köszönhetően azonban egyszer csak a színpadon találta magát, és már biztosan tudta: a színház az ő igazi világa.

Az útja a Vörösmarty Színházig igazán nem volt rögös, hiszen, miután egy évadot eltöltött a Pécsi Nemzeti Színházban, majd két évig szabadúszóként dolgozott, az új szerződése már Székesfehérvárhoz kötötte őt, ahol azóta is sikert sikerre halmoz.

Számára Terje Nordby Jégszirom című drámájából Johanna szerepe volt a legnehezebb. Akkor halt meg az édesapja, és partnere, Szakácsi Sándor akkor tudta meg, hogy rákbeteg. Noémi úgy érzi, hogy ez a két tragédia tette nagyon széppé, erőssé az előadást, és igazán hitelessé az alakítást.

Szerepálmai ugyanúgy, mint más színészeknek, neki is voltak, ám hamar leszokott róluk. Vallja, hogy a színház világában sincsenek véletlenek: mindig oka van annak, hogy kit kell megszemélyesítenie, mely szerepből tanulhat, illetve fejlődhet.

Nagyon jól érzi magát a Vörösmarty Színházban, és őszintén büszke rá, hogy alapító társulati tagként lassan immár húsz éve játszhat a fehérvári színpadon.

Noémi szerencsésnek tarja magát azért, mert sok szép szerepet kapott, melyek közül nem is tudja megmondani, melyik volt számára a legkedvesebb - a színházban.

Ám a magánéletben egészen más a helyzet!

Legszebb és legboldogabb női főszerepét menyasszonyként alakította tavaly nyáron, a saját esküvőjén.

A művésznő a férjével egy Velencei tó környéki településen él, egy családi házban.

Mivel az otthonuk csak bérlemény, ezért a tört fehér, illetve halvány beige színű falak nem a saját ízlésvilágukat tükrözik vissza.

Amint saját házba költöznek nem kérdés, hogy a nappali sárga, vagy narancs színt kap majd, de el tudják képzelni azt is, hogy valamelyik helyiséget zöldre festik.

A saját otthont pedig egy kutyával is meg szeretnék osztani, hiszen a házaspár nagy állatbarát.

Noémi imád utazni, ez a tevékenység tölti fel igazán. Sokfelé járt már a világban, de az igazi szerelem Firenze, amely első látásra rabul ejtette őt, és ahová, - amint lehetősége adódik rá -, mindig visszatér.

Éppen ezért nem meglepő, hogy a firenzei Tartuffo-s ravioli a kedvenc étele, a desszertek közül pedig a marcipán bevonatos trüffelkrém tortáért rajong. Ha ideje engedi, ő maga is szívesen tevékenykedik a konyhában, de akkor sem kell szendviccsel beérnie, ha sok a munkája.

Ugyanis a férje remekül főz, és boldogan gondoskodik elfoglalt asszonyáról.

Ám mindkettejük számára az az igazi élvezet, ha együtt készíthetik el az ételeket.

A színésznő kedveli az ünnepeket, és szívesen tesz azzá egy egyszerű hétköznapot is. Ebben szintén partnere a férje, aki gyakran lepi meg őt rózsával vagy királyliliommal, melyek a művésznő kedvencei az illatos jázminnal és az egzotikus frangipanival együtt. De szívesen hagynak egymásnak apró cetliket a lakásban az érzelmek kifejezésével, így számukra akár minden nap Valentin nap lehet.

Závodszky Noémi, ha megadatna számára a három kívánság lehetősége, akkor egy kisbabát kérne, és egy saját otthont, amelyben boldogan élhet a szeretteivel.

Reméljük, hogy hamarosan a feleség szerepe után az édesanyáé is megtalálja őt a magánéletében, és abban is ugyanolyan remek alakítást nyújt majd, mint a színpadon.

Addig azonban a tapsokat jelenleg Csámpás Roziként, illetve márciustól a Furcsa pár női változatának főszereplőjeként gyűjtheti be a közönségtől.

KK


Megosztás


  • Rendszeresen megmutatnád írásaidat ebben a témában nagyközönség előtt? Küldj nekünk egy mintát és elérhetőséget. Kapcsolat

  • Online hirdetnél, de nem tudod hol és hogyan? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és küld el weboldaladat! Médiaajánlat